Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Impulse Ski-Row Hi Ultra
Impulse Ski-Row Hi Ultra

1 / 2

Impulse Ski-Row Hi Ultra

13990 kr.

-30%

Rek pris. 19995 kr.
Romaskine og stabelmaskine i en kombination er en fremragende kombination. Maskinen sparer meget plads og er unik i sit design gennem to helt forskellige træningsmaskiner i en og samme. To transporthjul gør det let at flytte maskinen. Nem vedligeh
Læs mere

Romaskine og stabelmaskine i en kombination er en fremragende kombination.

Maskinen sparer meget plads og er unik i sit design gennem to helt forskellige træningsmaskiner i en og samme. To transporthjul gør det let at flytte maskinen. Nem vedligeholdelse af maskinen takket være, at den drives af et bælte i stedet for kæder, der skal smøres. 

Sænkningen styres med et låsesystem, der frigøres med en fodpedal på siden af ​​maskinen. Modstanden består af en kombination af magnet og luft, som giver en jævn og behagelig modstand, der kan reguleres i 20 forskellige niveauer.

Trådløs pulsmåling til computeren, der hjælper brugeren med at have kontrol over deres træningsresultater. Data overføres let til Wahoo-udstyr via Bluetooth.

Skinnen, hvorpå sædet ruller, er lavet af aluminium, hvilket gør det let at løfte det, samtidig med at det er beskyttet af skinner i rustfrit stål, hvilket giver mulighed for langvarig brug uden at beskadige skinnen.

Kan også bruges i vandret position ved hjælp af stablehåndtagene og den medfølgende fodrem, hvilket betyder at du kan træne fod, hofte og knæ.

Instruktioner och övningar

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme