Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Impulse RT750
Impulse RT750
Impulse RT750
Impulse RT750

1 / 4

Impulse RT750

40.315 kr.
RT750 er et meget stærkt og stabilt løbebånd fra Impulse. Løbebåndet er af en kommerciel standard og er tilpasset til hård anvendelse og brug i større fitnesscentre og sundhedsklubber. Med sin kraftfulde vekselstrømsmotor med en konstant effekt på
Læs mere

RT750 er et meget stærkt og stabilt løbebånd fra Impulse. Løbebåndet er af en kommerciel standard og er tilpasset til hård anvendelse og brug i større fitnesscentre og sundhedsklubber.

Med sin kraftfulde vekselstrømsmotor med en konstant effekt på 5 HK (7 HK maksimaleffekt) kører løbebåndet altid både stærkt og jævnt uanset hældning og hastighed. Med sit professionelle Pullflex dæmpningssystem oplever du med garanti en meget god løbefornemmelse.

Løbebåndet har et stort, letforståeligt og brugervenligt display. Displayet viser forskellige værdier, der er interessante for din træning ud over de mest relevante og grundlæggende oplysninger. Løbebåndet har også flere forprogrammerede træningsprogrammer.

Løbebåndet har en lav indgang, hvilket gør det fremragende til alle brugergrupper. Chassiset er rustbestandigt, løbebåndet er vendbart, og løbebåndet er udstyret med en 1,6 mm tyk Habasit-måtte med en skridsikker overflade, der giver højere komfort og sikkerhed.

Husk på, at en maskine aldrig står helt stille under brug, hvilket betyder, at gulvet kan blive beskadiget, selvom træningsmaskinen har "fødder". Mange sveder og spilder vand under træningen, hvilket kan skade gulvet, hvis det er følsomt over for fugt. Træningsmaskinen kan være følsom over for statisk elektricitet, hvilket en måtte beskytter mod.  

Vi på träningsmaskiner.comanbefaler derfor alle vores kunder at have en eller anden form for gulvbeskyttelse under deres maskine. 0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme