Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Impulse Leg Press / Calf Raise
Impulse Leg Press / Calf Raise

1 / 2

Impulse Leg Press / Calf Raise

17.490 kr.
Dobbeltfunktionsmaskine, der maksimalt udnytter gulvpladsen for at kunne tilbyde mange træningsmuligheder i et lille område. Impulse PL9010 leveres med en sølvramme og sorte puder. Andre farver på puderne kan bestilles specielt. Bagsiden kan juste
Læs mere

Dobbeltfunktionsmaskine, der maksimalt udnytter gulvpladsen for at kunne tilbyde mange træningsmuligheder i et lille område. Impulse PL9010 leveres med en sølvramme og sorte puder. Andre farver på puderne kan bestilles specielt.

Bagsiden kan justeres i vandret retning i henhold til længden på den person, der træner.

Kablet, der løfter vægtene, er af model "american loos", hvilket betyder, at det er 5 mm i diameter og belastet testet til 900 kg. Linjehjulene er forstærkede nylonhjul, der er specielt tilpasset til den valgte ledning. Rammen er lavet af 2,5 mm stål. Puderne har en tykkelse på 70 mm. Vægtmagasinet har en fuld dækning af glasfiberbeskyttelse, hvilket reducerer risikoen for knusskader.

Med denne maskine kan du træne både benpresse og lægpresse uden at ændre position, hvilket betyder at du primært arbejder med muskler foran / bagpå lårene og kalvene.

Garanti
Användning i hemmiljö 1 års garanti
3 års reklamationsrätt mot ursprungliga fel
Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Garantin gäller
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme