Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Impulse Leg Press / Calf Raise

-43%
Impulse Leg Press / Calf Raise
Impulse Leg Press / Calf Raise
13220 kr.
Vejledende pris: 23000 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Dobbeltfunktionsmaskine, der maksimalt udnytter gulvpladsen for at kunne tilbyde mange træningsmuligheder i et lille område. Impulse PL9010 leveres med en sølvramme og sorte puder. Andre farver på puderne kan bestilles specielt.

Bagsiden kan justeres i vandret retning i henhold til længden på den person, der træner.

Kablet, der løfter vægtene, er af model "american loos", hvilket betyder, at det er 5 mm i diameter og belastet testet til 900 kg. Linjehjulene er forstærkede nylonhjul, der er specielt tilpasset til den valgte ledning. Rammen er lavet af 2,5 mm stål. Puderne har en tykkelse på 70 mm. Vægtmagasinet har en fuld dækning af glasfiberbeskyttelse, hvilket reducerer risikoen for knusskader.

Med denne maskine kan du træne både benpresse og lægpresse uden at ændre position, hvilket betyder at du primært arbejder med muskler foran / bagpå lårene og kalvene.

Specifikationer
Längd 193 cm
Bredd 114,8 cm
Höjd 152 cm
Vikt 111 kg
Viktmagasin 115 kg
Max användarvikt 150 kg
Garanti
Användning i hemmiljö 1 års garanti
3 års reklamationsrätt mot ursprungliga fel
Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Garantin gäller

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .