Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Impulse Lat Pull / Seat Row
Impulse Lat Pull / Seat Row

1 / 2

Impulse Lat Pull / Seat Row

11725 kr.

-49%

Rek pris. 23000 kr.
Med en kombineret roning og drejebænk PL9002 kan du nemt træne både drejebænk og siddende roning på en lille overflade. PL-serien fra Impulse indeholder træningsmaskiner med dobbelte funktioner, hvilket både er rentabelt og pladsbesparende. Drejebænk
Læs mere

Med en kombineret roning og drejebænk PL9002 kan du nemt træne både drejebænk og siddende roning på en lille overflade. PL-serien fra Impulse indeholder træningsmaskiner med dobbelte funktioner, hvilket både er rentabelt og pladsbesparende. Drejebænk og romaskine fra Impulse er velegnet til både det virkelig seriøse hjemmefitnesscenter og virksomhedens motionscenter / lejerforeningens motionscenter.

Maskinen har et vægtmagasin på 113 kg og en konstruktion med komfortable hynder, hvor lårhynderne er justerbare, hvilket betyder, at du sidder behageligt og kan gøre det rigtigt.

Specifikationer
Længde176,4 cm
Bredde101,9 cm
Højde219,2 cm
Vægt90,5 kg
Garanti
Anvendelse i hjemmemiljø1 års garanti
3 års reklamationsret mod originale fejl
Virksomhedsfitnesscentre, hoteller, lejerforeninger, skoler, institutioner, idrætsforeninger og lignendeGarantien gælder
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .