Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Impulse Cross dual gym

1 / 1

Impulse Cross dual gym

20860 kr.

-48%

Rek pris. 40000 kr.
Impulse Multipress er ligesom det lyder, en multifunktionel maskine af høj kvalitet, der giver brugeren mulighed for at udføre en række øvelser. Dette er meget pladseffektivt og omkostningseffektivt, det er meget vanskeligt at finde noget af tilsvar
Læs mere

Impulse Multipress er ligesom det lyder, en multifunktionel maskine af høj kvalitet, der giver brugeren mulighed for at udføre en række øvelser. Dette er meget pladseffektivt og omkostningseffektivt, det er meget vanskeligt at finde noget af tilsvarende kvalitet til en god pris.

Impulse Cross Dual Gym er designet til funktionel træning til både individuelt niveau og gruppetræning. Designet tillader dynamisk og statisk træning for forskellige muskelgrupper og har adgang til en uovertruffen række træningsmuligheder.

Håndtagene justeres individuelt på hver side i 31 forskellige positioner, disse håndtag er lette at justere med enhåndsgreb.

Maskinen leveres med ekstra håndtag i form af triceps-reb, bløde trækhåndtag, lameltræk, trækmanchet.

Maskinen er velegnet til både det virkelig seriøse hjemmegymnastik og firmaets gym / lejer-ejerforenings gym. Det meget brugervenlige design gør træning lettere, mere effektiv, behagelig og tilfredsstillende.

Garanti
Användning i hemmiljö 1 års garanti
3 års reklamationsrätt mot ursprungliga fel
Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Garantin gäller
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme