Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Impulse Ab / Low Back
Impulse Ab / Low Back

1 / 2

Impulse Ab / Low Back

12070 kr.

-48%

Rek pris. 23000 kr.
Impulse Dual Abdominal / Low Back er en multifunktionel maskine, der træner brugerens mave og lændehvirvelsøjle. Et must for ethvert fitnesscenter! Nem at håndtere og stilfulde produkter gør PL-serien til en serie af høj kvalitet, der er velegnet
Læs mere

Impulse Dual Abdominal / Low Back er en multifunktionel maskine, der træner brugerens mave og lændehvirvelsøjle. Et must for ethvert fitnesscenter!

Nem at håndtere og stilfulde produkter gør PL-serien til en serie af høj kvalitet, der er velegnet til både det virkelig seriøse hjemmegymnastik og firmaets gym / lejer-ejerforenings gym. Impulse har tidligere serier med multifunktionelle maskiner, men PL-serien er den seneste tilføjelse til denne familie. Det meget brugervenlige design gør træning lettere, mere effektiv, behagelig og tilfredsstillende.

Kablet, der løfter vægtene, er af model "american loos", hvilket betyder, at det er 5 mm i diameter og belastet testet til 900 kg. Linjehjulene er forstærkede nylonhjul, der er specielt tilpasset til den valgte ledning.

Rammen er lavet af 2,5 mm stål. Puderne har en tykkelse på 70 mm. Vægtmagasinet har en fuld dækning af glasfiberbeskyttelse, hvilket reducerer risikoen for knusskader.

Impulse PL9024 leveres med en sølvfarvet ramme og sorte puder. Andre farver på puderne kan bestilles specielt.

Garanti
Användning i hemmiljö 1 års garanti
3 års reklamationsrätt mot ursprungliga fel
Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Garantin gäller
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme