Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Impero Invictus Padelketcher
Impero Invictus Padelketcher

1 / 2

Impero Invictus Padelketcher

999 kr.
Invictus er en dråbe-ketcher med fokus på kraft og spin. Med sit stilrene design, inspireret af det svenske flag, har vi skabt Impero Padels absolut mest stilrene ketcher. Invictur har et opdateret kulfibermateriale modsvarende 12K. Med dette materi
Læs mere
Invictus er en dråbe-ketcher med fokus på kraft og spin. Med sit stilrene design, inspireret af det svenske flag, har vi skabt Impero Padels absolut mest stilrene ketcher. Invictur har et opdateret kulfibermateriale modsvarende 12K. Med dette materiale får spilleren en ketcher som på en overlegen måde opfanger bolde og giver hurtigere respons ved rekyl. Kernen er kavet af ultra soft EVA som bidrager til øget kraft i slagene.

Invictus har en let struktur for at give mere kontrol og spin ved slagene. Strukturen medfører også mere skru ved serv. Håndledsremmen er designet for at give en bedre bekvemmelighed omkring håndledet.

Anbefales tkl både elitespillere og almindelige motionister.
Præcis som vore tidligere modeller er denne ketcher designet og udviklet i Sverige.

- Vægt: 365 gram (+/- 10 gram)
- Længde: 460 mm
- Rammeprofil: 38 mm
- Form: Dråbe
- Materiale: 12K Kulfiber, Ultra soft EVA, glasfiber
Upptäck mer inom Sport Strandtennissæt
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .