Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Impero Instinct Padelketcher
Impero Instinct Padelketcher

1 / 2

Impero Instinct Padelketcher

1299 kr.
Instinct er vor seneste dråbeketcher, udkommer i år 2020 med fokus på kraft, spin og kontrol. Kernen består af blød EVA, og træffladen af kulfibermaterialet 12K som giver utrolig megen megen i slagene og stor kraft ved offensiven.Også rammen består a
Læs mere
Instinct er vor seneste dråbeketcher, udkommer i år 2020 med fokus på kraft, spin og kontrol. Kernen består af blød EVA, og træffladen af kulfibermaterialet 12K som giver utrolig megen megen i slagene og stor kraft ved offensiven.
Også rammen består af kulfiber, hvilket gør den ekstra holdbar mod stød. Dog anbefales det at spilleren anvender rammebeskyttelsen som medfølger.
Denne ketcher passer spilleren som vil være både offensiv og samtidig have kontrol over defensiven.
Som vore tidligere modeller har denne ketcher struktur på ydersiden, som letter spin ved slagene og skru ved serv. Håndledssnoren er designet for at give en bedre bekvemmelighed omkring håndledet. Grep-beviklingen består af microperforerede huller som ånder for at modvirke håndsved og give et stabilt greb.

Anbefales stærkt til både elitespillere og motionister.
Præcis som vore tidligere modeller er denne ketcher designet og udviklet i Sverige.

- Vægt: 365 (+/- 10 gram)
- Længde: 460 mm
- Rammeprofil: 38 mm
- Form: Drop
- Materiale: 12K Kulfiber og blød EVA
Upptäck mer inom Sport Strandtennissæt
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .