Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

IC8 INDOOR BIKE
IC8 INDOOR BIKE
IC8 INDOOR BIKE
IC8 INDOOR BIKE
IC8 INDOOR BIKE
IC8 INDOOR BIKE
IC8 INDOOR BIKE
IC8 INDOOR BIKE

1 / 8

IC8 INDOOR BIKE

12290 kr.
Schwinn IC8 indendørs cykel, udviklet til aktiv brug, er specielt designet til aktive cyklister, for hvem ergonomi og en naturlig vejfølelse er særlig vigtige. IC8 indendørs cykel er udstyret med en magnetisk modstand, der giver en utrolig følelse,
Læs mere

Schwinn IC8 indendørs cykel, udviklet til aktiv brug, er specielt designet til aktive cyklister, for hvem ergonomi og en naturlig vejfølelse er særlig vigtige. IC8 indendørs cykel er udstyret med en magnetisk modstand, der giver en utrolig følelse, selv når du træner med høj modstand. Den magnetiske modstand er også væsentligt mere støjsvag end modeller med friktionsmodstand. Cyklen har også 100 mikrometer modstandsniveauer, hvilket betyder, at modstanden kan justeres til optimal styrke med millimeterpræcision. Den maksimale modstand er så meget som 1000 watt med en krumtaprotationshastighed på 100 omdr./min.

IC8-udviklingsarbejdet har været baseret på racercykler, som muliggør optimal kørselsergonomi og mange justeringsmuligheder. Styret kan justeres i højde og afstand. Sadlen er justerbar i højde- og afstandsretningen. Cyklen er også udstyret med dobbeltpedaler med SPD-låsning på den ene side og normale stropper på skoen på den anden.

Med en klar og lys farvet LCD-skærm kan du overvåge de oplysninger, der er vigtige for din træning, såsom træningstid, hastighed, afstand, kalorier, hastighed og puls. Mange træningsprogrammer gør din træning mere alsidig og motiverende. IC8 indeholder følgende træningsprogrammer: Måltid, Måltur, Målkalorier eller Målpuls.

Styret har et ergonomisk design, der muliggør flere kørestillinger, der gør cykling lettere, især under længere træningspas. Derudover har cyklen to flaskeholdere og pladser til 1,5 kg håndvægte. Den forstærkede stålramme kan modstå selv de mest intense stående træningspas og muliggør en maksimal brugervægt på op til 150 kg. De brede støtteben giver fremragende sidestøtte, hvilket gør cyklen virkelig solid og sikker at bruge.

IC8-tilslutning
Du kan forbinde Schwinn IC8-spindhjul til flere applikationer som Explore The World, Zwift og mange andre.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme