Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

i.Super Krhonos, Crosstrainer
i.Super Krhonos, Crosstrainer
i.Super Krhonos, Crosstrainer
i.Super Krhonos, Crosstrainer

1 / 4

i.Super Krhonos, Crosstrainer

10075 kr.
I.SUPER KHRONOS fra BH Fitness giver en intensiv og kontinuerlig træning. Med denne maskine har du mulighed for at udfordre dig selv og nå dine mål. Hold styr på din puls med en trådløs pulsmåler (medfølger ikke), og tilslut din mobile enhed med blue
Læs mere

I.SUPER KHRONOS fra BH Fitness giver en intensiv og kontinuerlig træning. Med denne maskine har du mulighed for at udfordre dig selv og nå dine mål. Hold styr på din puls med en trådløs pulsmåler (medfølger ikke), og tilslut din mobile enhed med bluetooth for at få mest muligt ud af din træning sammen med i.Concept.

I.SUPER KHRONOS har komfortable pedaler med minimal afstand fra hinanden for at give naturlig bevægelse, mens den lange skridtlængde sikrer, at træningen giver en følsom følelse.

Fås også med Dual Kit, der gør din crosstrainer til i.Concept.
i.Concept er et spændende nyt træningskoncept udviklet af BH Fitness: 100% interaktivt, 100% motiverende, 100% sund. Takket være i.Concept BH Fitness-træningsapparaterne kan brugerne nyde det bedste fra begge verdener kombineret til en: underholdning og sundhed.

Denne kombination er muliggjort via i.Concept af BH Fitness-teknologi, der giver brugerne mulighed for at udnytte deres fulde potentiale fuldt ud på deres iPod touch, iPhone eller iPad, mens de træner.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .