Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

i.RC09, Løbebånd
i.RC09, Løbebånd

1 / 2

i.RC09, Løbebånd

22990 kr.
Denne fuldt udstyrede løbebånd fra BH Fitness tilbyder nøjagtigt det, du har brug for for at få den perfekte træning og nå dine fitnessmål. i.RC09 er løbebåndet, der tager lidt plads, samtidig med at alle funktionerne i en professionel løbebånd beva
Læs mere

Denne fuldt udstyrede løbebånd fra BH Fitness tilbyder nøjagtigt det, du har brug for for at få den perfekte træning og nå dine fitnessmål. i.RC09 er løbebåndet, der tager lidt plads, samtidig med at alle funktionerne i en professionel løbebånd bevares.

Med sin brede løbeoverflade og ekstra tykke løbebånd får du altid en behagelig træning, der minimerer unødvendig belastning af dine fødder og ben.

Løbebåndet er også udstyret med en DOT MATRIX +6 LED-skærm, der viser alle nødvendige data og i.Concept, som er et spændende nyt træningskoncept udviklet af BH Fitness: 100% interaktiv, 100% motiverende, 100% sund. Takket være i.Concept BH Fitness-træningsapparaterne kan brugerne nyde det bedste fra begge verdener kombineret til en: underholdning og sundhed.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme