Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Hook Belt, 10 mm
Hook Belt, 10 mm
Hook Belt, 10 mm
Hook Belt, 10 mm
Hook Belt, 10 mm
Hook Belt, 10 mm
Hook Belt, 10 mm

1 / 7

Hook Belt, 10 mm

499 kr.
Håndlavet bælte lavet af ægte ruskind i høj kvalitet. Designet af vægtløfter, crossfitare og strongman til ultimativ ydeevne. Dette bælte er lavet til at holde længe. Det er et "krogbælte", der let justeres til den ønskede indstilling, der passe
Læs mere

Håndlavet bælte lavet af ægte ruskind i høj kvalitet. Designet af vægtløfter, crossfitare og strongman til ultimativ ydeevne. Dette bælte er lavet til at holde længe.


Det er et "krogbælte", der let justeres til den ønskede indstilling, der passer til netop din øvelse, f.eks. forskellig støtte i squats og dødløft. Vores krogbælte hjælper med at spænde dine mavemuskler under tunge løft, såsom squats og markløft. Bæltet skaber et tryk mod maven, der giver dig ekstra kraft i dine løft. Det hjælper også med at stabilisere mavemusklerne under vægtløftning og kraftløftning.


Vi har valgt at bruge sorte skruer i rustfrit stål i stedet for nitter, som normalt ellers bruges til at fastgøre spænde. Nitterne er normalt den største årsag til, at selen går i stykker. Hook Belt er lavet med afrundede kanter for øget komfort og takket være vores ruskind i høj kvalitet er bæltet behageligt at bruge med det samme, uden at du behøver at have smertefulde træninger, før bæltet bliver behageligt, men samtidig med masser af støtte, så bælte vil passe perfekt og føles perfekt!!


Specifikationer:

  • Håndlavet af ægte ruskind i høj kvalitet for lang holdbarhed og komfort.
  • 10 mm tyk behagelig ruskind.
  • 10 cm bred er ideel til at spænde dine mavemuskler under tunge løft, såsom squats og markløft.(Maksimal bredde tilladt i konkurrence.)
  • Ekstra forstærkede sømme vil holde dit bælte i mange år fremover.
  • Reducerer stress på rygsøjlen under tunge løft.
  • Afrundede kanter for øget komfort.
  • 2 års garanti.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme