Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Homerun Treadmill, Löpband

1 / 1

Homerun Treadmill, Löpband

31495 kr.
FitNord Homerun løbebånd tilbyder fantastiske funktioner i en utrolig kompakt størrelse! Fitpord Homerun er en løbebånd med en stor løbebånd, en kraftig motor og alsidige træningsprogrammer. Løbebåndet er sammenfoldeligt og let at flytte, og med sin
Læs mere

FitNord Homerun løbebånd tilbyder fantastiske funktioner i en utrolig kompakt størrelse!

Fitpord Homerun er en løbebånd med en stor løbebånd, en kraftig motor og alsidige træningsprogrammer. Løbebåndet er sammenfoldeligt og let at flytte, og med sin løbeoverflade på 141 x 50 cm føles træningsmaskinen førsteklasses og sikker at køre med. Den maksimale hastighed på 16 km / t giver dig mulighed for at bruge løbebåndet til alt fra at gå til at løbe, og takket være den motoriserede tiltfunktion kan du udfordre dig selv ekstra meget. FitNord Homerun løbebånd blænder også med sit moderne og elegante look. Homerun er det perfekte valg til hjemmetræner, der er på udkig efter en træningsmaskine, der er let at opbevare og egnet til regelmæssig brug. Løbebåndet har 18 forudinstallerede træningsprogrammer, 3 brugerspecifikke programmer og en kropsfedtfunktion. Kontrolfunktionerne er enkle med en meget klar og elegant LED-skærm.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .