Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Home Gym - ProfiGym C300 - inSPORTline

1 / 1

Home Gym - ProfiGym C300 - inSPORTline

16699 kr.

-12%

Rek pris. 18999 kr.
Dette Home Gym Profigym C300 fra inSPORTline vil spare dig tid, og sørge for at du ikke behøver flere separat købte maskiner til dit hjemme træningscenter. Takket være den unikke konstruktion, er der træningsstation på begge sider af maskinen, hvilke
Læs mere
Dette Home Gym Profigym C300 fra inSPORTline vil spare dig tid, og sørge for at du ikke behøver flere separat købte maskiner til dit hjemme træningscenter. Takket være den unikke konstruktion, er der træningsstation på begge sider af maskinen, hvilket ikke kun sparer plads, men også tid, da det giver flere brugere muligheden for at træne på samme tid. Alle stationer er tilsluttet et delvist lydisoleret 60 kg vægtsystem.
Benpres og leg extensions funktionerne hjælper dig med at træne dine bene samt legge, mens det øvre og nedre kabeltræk kan bruges til træning af ryg, biceps og triceps. Den er desuden udstyret med en Pec Deck og en brystpres til træning af brystmuskulaturen samt et multifunktionelt dipstativ, hvor du kan træne yderligere bryst og triceps, samt træning af din core. Ydermere er den udstyret med et twistbræt, der viser sig effektiv til træning af de skrå mavemuskler og hofter.
Din træning kan gøres så behagelig som muligt, ved at justere position på ryglæn ved benpres, højde på bicep-curls platformen, sædehøjde samt træningsarmens vinkel.
Takket været den sofistikerede konstruktion, tilbyder dette Home Gym snesevis af træningsmuligheder, uden at tage alt for meget plads.
Der er desuden tegninger af øvelser printet direkte på rammen, så du kan komme nemt i gang.


Teknisk Beskrivelse:


 


Multifunktionelt hjemmetrænings station


Benpres, Brystpres, Flyes, øvre- og nedre kabelstation og multifunktionelt dipstativ


Snesevis af træningsmuligheder


Meget holdbar og med pladsbesparende konstruktion


Træningsarme, justérbare til 4 forskellige positioner


Justérbar biceps curls pad


Justerbar ryglæn til benpres


Justerbart sæde


Vægtstak: 2 x 60 kg (Justerbar) (2 seperate stakke)


Mål: L 285 x B 252 x H 226 cm


Vægt: 238 kg


Vægtgrænse: 150 kg


0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme