Tilbage til toppen
SÆT PWL8306 + PST04 + TRÆNINGSBÅNDSSÆT
SÆT PWL8306 + PST04 + TRÆNINGSBÅNDSSÆT
SÆT PWL8306 + PST04 + TRÆNINGSBÅNDSSÆT
SÆT PWL8306 + PST04 + TRÆNINGSBÅNDSSÆT

1 / 4

SÆT PWL8306 + PST04 + TRÆNINGSBÅNDSSÆT

1.119,65 kr.
1.120 kr.
Oplysninger om produktet Vi ønsker at præsentere et sæt, der kombinerer PWL8306 gelænderet med modstandsbånd og et vægtbælte. Denne kombination giver mange træningsmuligheder. Hovedformålet med gelænderet er at udføre dips. For begyndere kan denne
Læs mere

Oplysninger om produktet

Vi ønsker at præsentere et sæt, der kombinerer PWL8306 gelænderet med modstandsbånd og et vægtbælte. Denne kombination giver mange træningsmuligheder. Hovedformålet med gelænderet er at udføre dips. For begyndere kan denne øvelse være vanskelig eller endda umulig. Andre dele af sættet giver dig mulighed for at nyde denne øvelse på alle niveauer. Når træning med din egen kropsvægt stadig er en udfordring, kan du bruge modstandsbånd. Hvis de vikles rundt om gelænderet, understøtter de udretningen af armene. På den måde udvikler vi teknologien, og takket være elastningsbåndets forskellige belastningsområder opbygger vi styrke i vores eget tempo. Når vi har udviklet nok af det, kan vi udføre øvelsen uden hjælp, og vores egen kropsvægt er ikke et problem. Det skal dog tages i betragtning, at styrken stadig vil vokse, og at belastningen fra ens egen krop på et bestemt tidspunkt ikke er nok. Derefter vil et vægtbælte, der er inkluderet i sættet, være uerstatteligt. På en enkel måde kan vi holde fast i det så meget ekstra belastning, som vi har brug for. Det er meget vigtigt, at elastikbånd i kombination med PWL8306 har mange flere anvendelser end bare dips. Når du har fastgjort dem til rækværket, kan du udføre mange øvelser for forskellige muskelgrupper. Alle dele af sættet er af højeste kvalitet, hvilket sikrer sikkerheden under øvelserne.


De materialer, der anvendes til fremstilling af PWL8306, garanterer ikke kun en meget god stabilitet og holdbarhed af produktet, men også at håndlisterne er meget lette. Der er ikke noget problem at flytte det fra sted til sted. Specielt skum på håndtagene forhindrer dine hænder i at glide og forårsager heller ikke ubehag, når du griber.


Takket være de nederste håndtag er det muligt at bøje armene meget skarpt, når du laver push-ups. Takket være dette strækker vi musklen meget mere under hver bevægelse, hvilket resulterer i, at den vokser hurtigere. På den øverste stang afhænger det af kroppens position, om vi skal engagere brystet eller triceps for at arbejde hårdere. Hvis du læner dig frem under øvelsen, er brystet den mest engagerede muskel, men hvis du holder dig oprejst, vil du fokusere på triceps.


Modstandsbåndene og frem for alt deres cirkulære form giver dig mulighed for at engagere endnu flere muskler i din indsats, hvilket sikrer en kraftfuld og effektiv træning. Gummibåndene er lavet af stærk, fleksibel latex, som garanterer en lang levetid, og at de giver en jævn modstand under hver træning. Regelmæssig motion med elastikker styrker effektivt alle muskler og øger leddets fleksibilitet, samt hjælper dig med at forbrænde overskydende kropsfedt og forbedre din udholdenhed.


Bæltet har en stålkæde, der giver dig mulighed for at hænge vægte. Dette gør det muligt hurtigt og nemt at justere vægten. De korte led får den til at ligge glat på alle krumningsradier. Bæltets form hjælper med at minimere belastningen på lændehvirvelsøjlen. Dette er en beskyttelse mod smertefulde skader, når du træner med en meget tung belastning.


Sættet med så mange komponenter opfylder forventningerne hos selv de mest krævende brugere og bør være til stede i ethvert hjemmetræningscenter.


Specifikation:


Gelænder:

Materiale: stål, PU-skum

Måle:

Længde: 88 cm

Bredde: 66,5 cm

Højde: 107 cm

Afstand mellem håndtagene:

Tophåndtag: 63 cm

Nederste håndtag: 61 cm

Håndtagets længde:

Tophåndtag: 14,5 cm

Nederste håndtag: 11 cm

Håndtagets diameter:

Overhåndtag: 44 mm

Håndtag i bunden: 31 mm

Rammens tværsnit (rektangulært): 70 x 30 mm

Rammens tværsnit (rundt): 30 mm

Ståltykkelse: 1,2 mm

Maksimal belastning: 150 kg

Bælte:

Materiale: Neopren

Kæde: stål

Længde: 720 mm

Bredde: 180 mm

Tykkelse: 6 mm

Maksimal belastningskapacitet: 150 kg

Gummi:

Materiale: latex

Måle:

Sort GU05:

Længde: 2080 mm

Bredde: 22 mm

Tykkelse: 4,5 mm

Lastområde: 34 - 29,48 kg

Grøn/sort GU06:

Længde: 2250 mm

Bredde: 17 mm

Tykkelse: 5 mm

Lastområde: 9 - 22,5 kg

Lilla GU05:

Længde: 2080 mm

Bredde: 32 mm

Tykkelse: 4,5 mm

Lastområde: 88 - 38,56 kg

Orange/sort GU06:

Længde: 2250 mm

Bredde: 29 mm

Tykkelse: 5 mm

Lastområde: 18- 40,5 kg

Sættet indeholder:

Multifunktionelt rækværk

Vægt bælte

Fire modstandsbånd

Identifikation

EAN 5907695597004
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser