Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

MP6540 LUFTCYKEL HMS
MP6540 LUFTCYKEL HMS
MP6540 LUFTCYKEL HMS

1 / 3

MP6540 LUFTCYKEL HMS

1.645,12 kr.
Oplysninger om produktet HMS er beæret over at præsentere MP6540 airbike, en obligatorisk maskine i et motionscenter og uden tvivl i crossfitklubber. Dette er en revolution inden for aerob træning og udholdenhedstræning, og derudover, selvom de
Læs mere

Oplysninger om produktet

HMS er beæret over at præsentere MP6540 airbike, en obligatorisk maskine i et motionscenter og uden tvivl i crossfitklubber.


Dette er en revolution inden for aerob træning og udholdenhedstræning, og derudover, selvom det virker underligt i forbindelse med cykling, i styrketræning.


Bevægelige arme tvinger hænderne til at arbejde. Dette gør både de nedre og øvre muskler involveret i en træning, og det gør øvelserne mere effektive. Når en træningsplan kræver mere involvering af de øvre muskler, på grund af specielle fodstøtter, er det muligt at træne kun hænder. Ved at placere fødderne på fodstøtterne sikrer brugeren en behagelig position for maksimalt arbejde med hænderne.


Belastningen produceret af cyklen er baseret på luftmodstand. Mekanismen fungerer på en sådan måde, at jo hurtigere og hårdere man pedaler, desto større er den producerede belastning. Derfor er denne type maskine perfekt til crossfit træning. En sådan træning er hovedsageligt baseret på intervaløvelser, det vil sige i kort tid udfører man arbejde med maksimal intensitet, og så hviler han / hun ved en meget lavere intensitet. Så det er ideelt til krydsmontører, fordi følelsen af belastningen afhænger af den strøm, de producerer.


MP6540 er velegnet til styrketræning, men det er også en fremragende maskine til konditionstræning. Det fremskynder pulsen hurtigt, det engagerer hele kroppen og hæver kropstemperaturen hurtigt. Den sidste kendsgerning taler for at bruge cyklen til at varme op. Hvad der synes at være en stor fordel, på grund af luftmodstanden, er leddene ikke anstrengt. Derfor kan man varme op hurtigt og sikkert på samme tid.


På tidspunktet for en hård træning er en god idé at overvåge det og kontrollere, hvordan en krop reagerer. Dette sikres af den computer, som maskinen er udstyret med. Man vil finde alle de oplysninger, der er nyttige under en træningssession der.


MP6540 er en konstruktion lavet af materialer af højeste kvalitet, der er meget stabile og sikre. Selv med meget intense træninger mærkes ingen vibrationer eller wobbles. Transporthjul sikrer nem justering af udstyret. HMS-mærket har også sikret træningskomfort ved at give et ergonomisk, blødt sæde med justerbar højde og dybde for at tilskynde en bruger til en lang og behagelig træning.


Sadlen har gelfyldning og en speciel profil, der øger temperaturændringen.


MP6540 HMS - højere ydelsesniveau.


Specifikation:


Farve: sort-orange

Type: vandret

Brugsklasse: H

Modstandstype: luftmodstand

Type modstandsjustering: manuel

Antal modstandsjusteringsniveauer: glat og justering

- Svinghjulsvægt (kg): 2

Sadeljusteringsplan: lodret

Mellem sadel og pedaler (mm): 600 ÷ 880

Metode til justering af sadelhøjde: i etaper (9 niveauer)

Computer (læsning):

Tidspunkt: ja

afstand: ja

Hastighed: ja

puls: ja

Kalorier: ja

Skærmdimensioner (mm): 50 x 23

Computer (ekstraudstyr):

Yderligere udstyr:

pulsmålere: ja

gulvnævningsskruer: ja

Cykelmål (uvægtet):

længde (mm): 1060

bredde (mm): 560

højde (mm): 1120

Computer (funktioner):

samlet antal træningsprogrammer: wpisz

SCAN: ja

- Max brugervægt (kg): 100

- Produktets vægt (kg): 17

Identifikation

EAN 5907695536133
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser