Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Hiker 200R, Crosstrainer

1 / 1

Hiker 200R, Crosstrainer

8995 kr.
FitNord Hiker 200R Crosstrainer er det perfekte valg for dig, der er på udkig efter en højkvalitets og elegant crosstrainer til hjemmebrug. Hiker 200R er en robust crosstrainer, der skjuler et stort 7 kg svinghjul, der giver dig en anstændig og behag
Læs mere

FitNord Hiker 200R Crosstrainer er det perfekte valg for dig, der er på udkig efter en højkvalitets og elegant crosstrainer til hjemmebrug.

Hiker 200R er en robust crosstrainer, der skjuler et stort 7 kg svinghjul, der giver dig en anstændig og behagelig følelse, når du træner. Modstanden kan justeres manuelt til 8 niveauer, hvilket betyder, at Hiker 200R sikrer en tilstrækkelig hård træningsmodstand.

Enheden har en brugervenlig skærm, der kan spore tid, afstand, hastighed, kalorieforbrug, total afstand og puls. Hiker 200R kan tilsluttes en analog pulsmåler, der giver dig mulighed for at tilslutte et pulsbælte til enheden og overvåge din puls på enhedens skærm. Pulssensorer er også inkluderet i enhedens håndtag. Derudover har crosstrainer et stativ til en tablet og en telefon, så du f.eks. Kan se træningsvideoer eller dit yndlingsprogram under træning.

Sammenlignet med andre lignende crosstrainer er det absolutte trumfkort for FitNord Hiker 200R dens størrelse. Enheden er kun 125 cm lang og tager ikke meget plads derhjemme. Derudover er den let at flytte, da den kun vejer 36 kg! Hiker 200R er derfor en pladsbesparende og letvægts cross-trainer, der også er en fryd for øjet.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .