Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Hiker 100R, Crosstrainer

1 / 1

Hiker 100R, Crosstrainer

7930 kr.
FitNord Hiker 100R er en tynd og brugervenlig crosstræner til at forbrænde fedt og forbedre konditionen derhjemme. Denne komfortable crosstrainer, Hiker 100R, aktiverer hele kroppen effektivt og sikkert, hvilket gør den ideel til at starte en træning
Læs mere

FitNord Hiker 100R er en tynd og brugervenlig crosstræner til at forbrænde fedt og forbedre konditionen derhjemme.

Denne komfortable crosstrainer, Hiker 100R, aktiverer hele kroppen effektivt og sikkert, hvilket gør den ideel til at starte en træning. Den lille størrelse og det stilfulde udseende gør Hiker 100R velegnet til ethvert hjem.

Den robuste stålramme på FitNord Hiker 100R cross trainer gør enheden stabil og sikker at bruge. På trods af sin robuste krop er Hiker 100R smart og kompakt. Crosstrainer tager kun 125 cm gulvareal, så den let passer ind i et lille rum. Cyklen er let at flytte takket være de forreste transporthjul.

Modstanden justeres manuelt ved at dreje på modstandsknappen. Der er otte modstandsniveauer at vælge imellem, så cross-trainere tilbyder en udfordring for både begyndere og avancerede atleter. De store fodstøtter giver godt greb, og de ergonomisk formede håndtag muliggør et passende greb for brugere af forskellige længder. Den klare og brugervenlige skærm giver dig mulighed for at overvåge tid, afstand, hastighed, kalorieforbrænding og hjertefrekvens målt med håndtagssensorerne.

FitNord Hiker 100R tilbyder fremragende hjemmetræningsfunktioner til en overkommelig pris.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .