Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Hiker 1000F, Crosstrainer

34120 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

FitNord Hiker 1000F Crosstrainer tager hjemmetræning til et helt nyt niveau. Ud over anstændig træningsmodstand har denne cross trainer en stor berøringsskærm, alsidige applikationer og en Wi-Fi-forbindelse med mange multimedieapplikationer!

Hiker 1000F har et 7 kg svinghjul, der roterer i begge retninger og justeres med magnetisk modstand, hvilket garanterer en jævn strømning. Takket være den lange skridtlængde på 50 cm er træningen behagelig og venlig over for dine led.

Hiker 1000F Crosstrainer tilbyder førsteklasses komfort. Enheden har en 10,1-tommer farvetouchskærm med det brugervenlige iConsole + -styresystem. Skærmen styrer et stort antal programmer, og træningsmaskinen tilbyder 12 forudinstallerede træningsprogrammer for at fremskynde forbrændingen. Ud over disse inkluderer softwaren en hurtig start, intervaltræning, kontinuerlig strømstatus, målpulsprogram og kortlægning af din egen rute. I sidstnævnte kan du vælge den rute, du vil rejse på via Google Maps. Vælg blot dit startpunkt og din destination på kortet og start, hvorefter modstanden automatisk tilpasses til kortets rute. Derudover kan skærmen bruges til at overvåge tid, afstand, hastighed, kalorieforbrug, puls og pulszoner.

Og det er ikke alt: Hiker 1000F Crosstrainer har også Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse samt flere underholdende multimedieapplikationer. Forudinstallerede applikationer inkluderer Netflix, YouTube, Spotify, Facebook, Twitter og Instagram.

Ud over disse fantastiske funktioner er Hiker 1000F robust og har en stabiliserende underramme med fire stænger. Hiker 1000Fs vægt er 83 kg, så den ikke svinger selv under hård træning. De brede pedaler sikrer, at benene ikke glider under træningen. I en crosstrainer med forhjulstræk er svinghjulet placeret foran på enheden, hvilket gør enheden mere stabil og robust end baghjulsdrevne modeller. Enhedens maksimale belastning er 135 kg, så den passer til næsten alle!

Takket være transporthjul og håndtag er maskinen let at flytte rundt. Ud over alt dette er Hiker 1000F selvgenererende, hvilket betyder, at den skaber sin egen strømforsyning. Derfor har det slet ikke brug for elektricitet.

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .