Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Hammer Boxing Set Pro

-22%
Hammer Boxing Set Pro
Hammer Boxing Set Pro
Hammer Boxing Set Pro
Hammer Boxing Set Pro
615 kr.
Vejledende pris: 785 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Boksepuden Sparring (16 kg) har ciffer på forskellige områder, hvilket gør voksningen mere spændende.
For eksempel kan en træningspartner angive flere slagkombinationer. Reaktion, hastighed, styrke og præcision trænes.
Boksepuden Sparring består af et resistent og stærkt professionelt nylonmateriale og er 80 cm lang. De inkluderede 10 oz boksehandsker af hudvenligt PU-materiale er perfekte til træning i din egen Boxing Home Studio!
Den behagelige polstring er egnet til hårde slagkombinationer. De har en fast tommelfinger og lufthuller til sved absorption. Du kan hurtigt og sikkert lære alle bokse tekniker med trænings DVD'en der medfølger.

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.