Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Gymstick FTR 90 Crosstrainer
Gymstick FTR 90 Crosstrainer

1 / 2

Gymstick FTR 90 Crosstrainer

9990 kr.

-43%

Rek pris. 17490 kr.
FTR 90 crosstrainer repræsenterer den højeste kvalitet og ydeevne til hjemmetræning. Lang skridtlængde på 46 cm sammen med et stort frontdrevet svinghjul sikrer jævn og effektiv træning. Meget robust ramme og en computerstyret magnetisk modstand give
Læs mere

FTR 90 crosstrainer repræsenterer den højeste kvalitet og ydeevne til hjemmetræning. Lang skridtlængde på 46 cm sammen med et stort frontdrevet svinghjul sikrer jævn og effektiv træning. Meget robust ramme og en computerstyret magnetisk modstand giver brugervenlighed og lang levetid. 15 forudindstillede træningsprogrammer med en indbygget, forfriskende blæser inspirerer dig til at nå dine mål. Crosstrainerens elliptiske stødabsorberende bevægelsesmønster giver en træningsfølelse, der ligner gang og løb. Træningen aktiverer både over- og underkropsmuskelgrupper og forbedrer effektivt blodcirkulation, vejrtrækning og udholdenhed i musklerne.

Husk på, at en maskine aldrig står helt stille under brug, hvilket betyder, at gulvet kan blive beskadiget, selvom træningsmaskinen har "fødder". Mange sveder og spilder vand under træningen, hvilket kan skade gulvet, hvis det er følsomt over for fugt. Træningsmaskinen kan være følsom over for statisk elektricitet, hvilket en måtte beskytter mod.  

Hos træningsmaskiner.comanbefaler vi derfor alle vores kunder at have en eller anden form for gulvbeskyttelse under deres maskine. 

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .