Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Garmin Venu™
Garmin Venu™
Garmin Venu™
Garmin Venu™

1 / 4

Garmin Venu™

4495 kr.
KLART OG SMUKT GPS-SMARTWATCH, DER ER BYGGET TIL DIN AKTIVE LIVSSTIL Smukt. Detaljeret. Levende. Brug mere tid på at udføre de aktiviteter, du holder af, og hold øje med din krop med det flotte Venu GPS-smartwatch. Denne flotte skærm skaber misundel
Læs mere

KLART OG SMUKT GPS-SMARTWATCH, DER ER BYGGET TIL DIN AKTIVE LIVSSTIL

Smukt. Detaljeret. Levende. Brug mere tid på at udføre de aktiviteter, du holder af, og hold øje med din krop med det flotte Venu GPS-smartwatch.

  • Denne flotte skærm skaber misundelse
  • Flere sundhedsstatistikker, end du nogensinde har set på et ur? Tjek
  • Ingen telefon. Ikke noget problem. Tag dine foretrukne playlister med på håndleddet
  • Ingen bevæger sig på samme måde. Derfor har dette ur mere end 20 forskellige forudindlæste sports-apps
  • Hvem har brug for en træner, når du kan få fulde træninger med animationer på dit ur?
  • Dette AMOLED smartwatch går op til 5 dage på en enkelt opladning

DESIGNET TIL LIVET OG STILEN
Uanset hvor dagen bringer dig hen, giver det smukke AMOLED display dit ur liv, selv i stærkt sollys. Hvis du ikke vil spilde tiden på at aktivere skærmen, kan du prøve tilstanden altid tændt.

SKABT TIL AT HOLDE TRIT
Dette smartwatch er skabt til at holde trit med din livsstil – lige fra det robuste Corning® Gorilla® Glass 3 til urkransen i rustfrit stål.

BODY BATTERY™ ENERGIOVERVÅGNING
Hold øje med din krops energiniveau, så du kan finde de bedste tidspunkter til aktivitet og hvile.

PULSE OX SENSOR
Pulse Ox-sensoren1 måler din iltmætning i blodet i løbet af dagen, og mens du sover, for at vise, hvor godt din krop absorberer ilt.

STRESSREGISTRERING
Find ud af, om du har en rolig, afbalanceret eller stressende dag. Påmindelser om afslapning vil endda bede dig om at foretage en kort vejrtrækningsaktivitet, når du føler dig stresset.

TRACKING AF KVINDERS HELSE
Brug Garmin Connect™ appen til at følge din menstruationscyklus eller graviditet. Log symptomer, få motions- og ernæringsvejledning med mere. Du kan endda få oplysninger på dit håndled med widget til registrering af menstruationscyklus og Pregnancy Tracking appen.

REGISTRERING AF HYDRERING
Log dit daglige væskeindtag som en påmindelse om at opretholde væskebalancen. Du kan endda have et automatisk mål for hydrering, som tilpasser sig alt efter, hvor meget sved du mister under dine aktiviteter.

VEJRTRÆKNINGSREGISTRERING
Se, hvordan du trækker vejret i løbet af dagen, mens du sover og under vejrtræknings- og yogaaktiviteter.

AVANCERET SØVNOVERVÅGNING
Få et komplet billede af, hvordan du sover, med en oversigt over dine lette, dybe og REM-søvnstadier samt Pulse Ox1 og vejrtrækningsdata.

HÅNDLEDSBASERET PULS
Uret måler hele tiden din puls2 og giver dig besked, hvis den forbliver for høj eller for lav, mens du hviler dig. Det hjælper også med at måle, hvor hårdt du arbejder under aktiviteter – selv under vand.

MINDFUL VEJRTRÆKNING
Når du vil slappe af eller fokusere, kan du starte en åndedrætsaktivitet, og dette ur registrerer stress og vejrtrækning, så du får en bedre forståelse af, hvordan du trækker vejret.

ANIMEREDE TRÆNINGER PÅ SKÆRMEN
Animeret kardio-, styrke-, yoga- og Pilates-træning, der er nem at følge, er forudindlæst på uret, og du kan downloade mere fra Garmin Connect appen.

INDBYGGEDE SPORTS-APPS
Registrerer alle de måder, du bevæger dig på, med mere end 20 forudindlæste apps til GPS og indendørssport – herunder gåture, løb, cykling, svømning i pool, golf og meget mere.

GARMIN COACH
Få en personlig løbetræner på håndleddet gratis, så du kan få hjælp til at træne op til din næste 5 km, 10 km eller halvmaraton.

OPRET TRÆNINGSPROGRAMMER
Lav dine egne træninger i Garmin Connect, og download dem til uret.

OVERVÅGNING AF FORM
Mens du bevæger dig, registrerer Venu skridt, trappeetager op, intensitetsminutter, forbrændte kalorier med mere. Du kan endda synkronisere disse data på tværs af flere Garmin smartwatches.

SMART-NOTIFIKATIONER
Modtag e-mails, sms'er og advarsler direkte på uret, når det er parret med en kompatibel smartphone. Du kan endda svare på sms'er, hvis du har en Android™ telefon.

MUSIK
Download sange og afspilningslister fra dine Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-konti (abonnement kan være påkrævet). Brug trådløse hovedtelefoner (sælges separat), så du kan lytte uden telefonen.

SIKKERHEDS- OG SPORINGSFUNKTIONER
Når uret og telefonen er parret, kan din live-position sendes til dine kontakter manuelt eller – i forbindelse med udendørsaktiviteter – automatisk med indbygget hændelsesregistrering3.

GARMIN PAY™
Kom nemt gennem betalingskøen og udvalgt offentlig transport med den kontaktløse Garmin Pay betalingsløsning4 via deltagende udbydere.

CONNECT IQ STORE
Download brugerdefinerede urskiver, tilføj datafelter, og få apps og widgets fra Connect IQ Store.

BATTERILEVETID
Hold dig på farten længere med en batterilevetid, der varer op til 5 dage i smartwatch-tilstand og op til 6 timer i GPS-tilstand med musik.

VANDTÆTHEDSKLASSE
Dette ur er vandtæt op til 5 ATM hvilket gør det perfekt til en svømmetur, et brusebad eller en dag i spaen.

1 Dette er ikke medicinsk udstyr og er ikke beregnet til diagnosticering eller overvågning af sygdomme, se Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox er ikke tilgængelig i alle lande.
2 Nøjagtighed for aktivitetstrackere.
3 Når det er parret med en kompatibel smartphone. Gå til Garmin.com/safety for at se krav og begrænsninger for sikkerheds- og sporingsfunktioner.
4 Se oplysninger om understøttet land, betalingsnetværk og udstedende bank.
Android er et varemærke tilhørende Google LLC. SPOTIFY og Spotify logoet er nogle af de registrerede varemærker tilhørende Spotify AB. Amazon Music og alle tilknyttede logoer og varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets associerede virksomheder.

I kassen

  • Venu™
  • Opladnings-/datakabel
  • Quick guide

SE ALLE SPECIFIKATIONER

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .