Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FS119 LILLA RULLER HMS
FS119 LILLA RULLER HMS
FS119 LILLA RULLER HMS
FS119 LILLA RULLER HMS
FS119 LILLA RULLER HMS

1 / 5

FS119 LILLA RULLER HMS

76 kr.
FS119 HMS hjælper med hurtigt at genoprette musklerne efter træning. Den er lavet af fleksibel EVA, udstyret med ergonomiske faner. Dette udstyr giver en effekt svarende til massage udført af en fysioterapeut.Roller FS119 HMS blev skabt for
Læs mere

FS119 HMS hjælper med hurtigt at genoprette musklerne efter træning. Den er lavet af fleksibel EVA, udstyret med ergonomiske faner. Dette udstyr giver en effekt svarende til massage udført af en fysioterapeut.

Roller FS119 HMS blev skabt for at slappe af spændte muskler og forbedre koordineringen. Det forbedrer ikke kun din kondition, men former også din krop effektivt. Takket være den specielle fanemassage er udstyret perfekt til presoner, der oplever problemer med blodcirkulationen.

Model FS119 HMS er lavet af materialer af høj kvalitet, der garanterer komfort under træningen. Det absorberer ikke fugt, hvilket gør det nemt at holde rent.

Træning med en FS119 HMS aktiverer effektivt posturale muskler, hvilket hjælper med at forbedre udholdenhed og korrekt kropsholdning. Derfor er det en ideel enhed til mennesker med siddende måder at leve på.

Vi kan finde mange måder at fusionere for roll FS119 HMS kan nemt finde. Ud over de typiske motion gym, fungerer det meget godt, selv i behandlingen af mennesker med alle former for bevægelse problemer.

Specifikation  • Farve: lilla/li>
  • Diameter: 140 mm
  • Længde: 300 mm
  • Materiale: EVA / PVC
  • Strandhårdhed: 50
  • Maksimal brugervægt: 150 kg

Kommentarer  • Garanti 24 måneder
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter