Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FS106 ROLLER HMS 45 cm
FS106 ROLLER HMS 45 cm
FS106 ROLLER HMS 45 cm
FS106 ROLLER HMS 45 cm
FS106 ROLLER HMS 45 cm

1 / 5

FS106 ROLLER HMS 45 cm

125 kr.
FS106 HMS er en skumrulle designet til kropskonditionering og alle typer træningsrutiner til alle formål.Rullen hjælper med at reducere muskelspændinger og optimere koordinationen. Det forbedrer fitness og effektivt toner op i kroppen. Det
Læs mere

FS106 HMS er en skumrulle designet til kropskonditionering og alle typer træningsrutiner til alle formål.

Rullen hjælper med at reducere muskelspændinger og optimere koordinationen. Det forbedrer fitness og effektivt toner op i kroppen. Det er også meget vigtigt for yoga klasser.

FS106 HMS er lavet af materiale af høj kvalitet, der sikrer komfort og brugersikkerhed. Skummet er slidstærkt og absorberer ikke fugt, hvilket gør produktet meget let at holde rent.

En single-roll træning aktiverer og styrker posturale muskler, hvilket faktisk forbedrer den samlede udholdenhed og let korrigerer posturale fejl. Det er et uundværligt udstyr til dem, der lever en stillesiddende livsstil.

Hjulet tilbyder en bred vifte af træningsmuligheder. Ud over traditionel gymnastik kan det med succes bruges i fysioterapi og rehabilitering.

SPECIFIKATION  • Længde: 45 cm
  • Diameter: 15 cm
  • Materiale: EPP
  • Strandhårdhed: 45
  • Maksimal brugervægt: 120 kg
  • Produktets vægt (kg): 49

Bemærkninger:  • 24 måneders garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .