Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Forerunner 745

Forerunner 745
Forerunner 745
5895 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Slå dine personlige poster med Forerunner® 745.

Dette løbende ur med GPS er designet til løbere og triatleter, der ønsker detaljeret træningsstatistik, træningssessioner på enheden og smartwatch-funktioner såsom afspilning af musik, kontaktløse betalinger og mere.

Forudindlæste aktivitetsprofiler til cykling og svømning i poolen giver dig mulighed for at skærpe dit træningsprogram, og multisportprofilen fletter data til dine hårde træningssessioner. For at nå dine mål skal du tjekke avancerede fysiologiske funktioner såsom varme- og højdeakklimatisering, træningsbelastningsfokus og forudsigelse af konkurrenstider.

Synkroniser musik fra udvalgte tjenester, som du gemmer på uret, og lyt til uden at have din telefon med dig, når du kører.

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.