Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Forerunner 45S Black

(0)
Skrive en anmeldelse
-5%
Forerunner 45S Black
Forerunner 45S Black
1560 kr.
Vejledende pris: 1650 kr.
Fragt fra 100 kr.
 • Forventet leveringstid Expressleverance
  5-10 Arbejdsdage
  Fragt fra 100 kr.
 • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

GPS-løbeur med understøttelse af Garmin Coach træningsplan

 • Brugervenligt, mindre løbeur registrerer pulsen på håndleddet¹ og har GPS til at registrere tempo, distance, intervaller og meget mere
 • Understøtter gratis Garmin Coach
 • Tilsluttede funktioner2 omfatter smart-notifikationer om indgående sms'er og opkald, automatisk overførsel til vores Garmin Connect online træningsunivers, LiveTrack og styring af den musik, der afspilles på din telefon
 • Sikkerheds- og sporingsfunktioner omfatter registrering af hændelser (under udvalgte aktiviteter) og assistance; begge sender din position i realtid til nødkontakter2
 • Sports-apps til løb, cykling, indendørsløb på bane, løbebånd, crosstrainer, kardio, yoga og meget mere
 • Batterilevetid: Op til 7 dage i smartwatch-tilstand; 13 timer i GPS-tilstand

Løb med hjertet

Dette brugervenlige løbeur er perfekt til daglige løbeture, træningssessioner og selv det kommende 10 km-løb, du er blevet lokket med på. Indbygget GPS registrerer, hvor du løber, og giver dig nøjagtige statistikker, herunder distance, tempo og intervaller. Den intuitive knapbrugerflade gør det nemt for svedige hænder at markere en omgang eller sætte timeren på pause. Forerunner 45S registrerer også pulsen på håndleddet, dag og nat1.

Bliv klar med Garmin Coach

Uanset om du er en erfaren løber eller lige har rejst dig fra sofaen, kan alle bruge lidt vejledning. Derfor er Forerunner 45S kompatibel med Garmin Coach fleksible træningsplaner. Disse planer indeholder vejledning fra eksperttrænere og gratis træningsplaner, der kan tilpasses dig og dine mål. Så er du sikker på at nå over målstregen. Som en del af din træningsplan kan du endda få hjælp til at forudsige din løbetid, og træningen synkroniseres direkte til dit ur.

1Nøjagtighed af aktivitetstracking
2Ved parring med en kompatibel smartphone. Se krav og begrænsninger vedrørende sikkerheds- og sporingsfunktioner

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.