Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Treadmill Desk, WalkRo
FitNord Treadmill Desk, WalkRo
FitNord Treadmill Desk, WalkRo
FitNord Treadmill Desk, WalkRo
FitNord Treadmill Desk, WalkRo
FitNord Treadmill Desk, WalkRo

1 / 6

FitNord Treadmill Desk, WalkRo

19675 kr.
WalkRo-Walking løbebånd tager sundhed og velvære til et helt nyt niveau. Ifølge flere undersøgelser elimineres ulemperne ved stillesiddende skrivebordsarbejde ikke gennem daglig træning, tiden ved at sidde ved skrivebordet skal simpelthen reduceres.
Læs mere

WalkRo-Walking løbebånd tager sundhed og velvære til et helt nyt niveau. Ifølge flere undersøgelser elimineres ulemperne ved stillesiddende skrivebordsarbejde ikke gennem daglig træning, tiden ved at sidde ved skrivebordet skal simpelthen reduceres. Hvorfor bruge hele dagen på arbejde på at sidde, når der er mulighed for at gå? WalkRo passer perfekt under skrivebordet, så du kan gå, stå og sidde i løbet af dagen.

Den kompakte og lette WalkRo er lavet af magnesium, som er et mere holdbart og let materiale end aluminium. Vægten på hele enheden er kun 21 kg, hvilket gør den let at flytte og bære. Dette gør det muligt for enheden at blive delt af alle på arbejdspladsen, og mange medarbejdere kan bruge den samme WalkRo. Når den ikke er i brug, kan den stilles oprejst mod væggen.

Det er muligt at justere ganghastigheden med 0,1 km/t, så der vil være en passende hastighed til hver situation. Den langsomste ganghastighed er 0,5 km/t og den hurtigste 6 km/t. Langsom gang (1-3 km/t) er velegnet til alle former for arbejde (undtagen mere præcist arbejde, der kræver brug af en mus, f.eks.redigering af billeder), og en hurtig gåtur på 4-6 km/t gør, at gåturen føles mere som en træning.

WalkRo-gåture i løbet af arbejdsdagen på i alt en time kan give følgende fordele:

  • Bedre koncentration
  • Muskler, led og knogler styrket
  • Energiforbruget øges med mulighed for vægttab
  • Nakke-, skulder- og rygsmerter reduceres eller elimineres fuldstændigt.
  • Blodcirkulationen og lymfekredsløbet forbedres, f.eks. ved at
  • reducere hævelsen i benene på grund af, at man sidder ned.
  • Risikoen for hjertekarsygdomme reduceres

WalkRos gangflade er fleksibel og har en hældningsvinkel på cirka 2 grader. Du vil ikke mærke en så lille vinkel, når du går, men musklerne i dine ben vil være mere aktive, end når du går på en flad overflade. En lille vinkel hjælper med at øge strækningen af lægmusklen og anklens mobilitet. Med WalkRo kan du bære forskellige sko og strømper, men vi anbefaler ikke høje hæle! Til længere gåture er det godt at have det rigtige fodtøj på.

Selv en times gåtur, enten opdelt i løbet af dagen eller på en strækning, er nok til at have positive indvirkninger på dit helbred, og intet forhindrer dig i at gå hele dagen. Mange mennesker går i flere timer med langsom hastighed i løbet af arbejdsdagen, hvilket giver kroppen en let, naturlig bevægelse. Langsom gang trætter ikke kroppen på samme måde som en hurtigere gåtur, og det er en effektiv måde at forhindre varige negative effekter fra et stillesiddende job.

WalkRo-appen er en praktisk tilføjelsesfunktion, der lader dig downloade en gratis app til din smartphone for at måle din gang, tid samt dit kalorieforbrug. Programmet gemmer oplysningerne, så du kan følge den positive ændring i det lange løb. Derudover fungerer applikationen også som en fjernbetjening. Enheden er også udstyret med en genopladelig USB-fjernbetjening.

BEMÆRK! Et justerbart skrivebord er nødvendigt ved brug af WalkRo for at gøre arbejdshøjden optimal. Husk at smøre WalkRo efter behov!

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter