Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Sprint 500 Touch Treadmill
FitNord Sprint 500 Touch Treadmill
FitNord Sprint 500 Touch Treadmill
FitNord Sprint 500 Touch Treadmill

1 / 4

FitNord Sprint 500 Touch Treadmill

36735 kr.
FitNord Sprint 500 Touch med berøringsskærm er et særligt interessant løbebånd til aktive løbere, virksomheder og motionscentre, der leder efter et moderne, let anvendeligt og vedligeholdelsesfrit løbebånd udstyret med alsidige funktioner til krævend
Læs mere

FitNord Sprint 500 Touch med berøringsskærm er et særligt interessant løbebånd til aktive løbere, virksomheder og motionscentre, der leder efter et moderne, let anvendeligt og vedligeholdelsesfrit løbebånd udstyret med alsidige funktioner til krævende hjemmebrug og let fælles brug. Berøringsskærmen giver adgang til interessante og motiverende kortprogrammer, der i modsætning til mange andre enheder fungerer rigtigt. Med vedligeholdelsesfrihed og permanent smøring samt en effektiv AC-motor bringer FitNord Sprint 500 Touch et løbebånd de bedste funktioner fra professionel brug, mens den foldbare og aftagelige måtte og berøringsskærm repræsenterer de bedste fordele ved brugen derhjemme. Sprint 500 Touch er en uovertruffen kombination af funktioner, takket være hvilken du får et overlegent løbebånd med et fremragende pris-kvalitet-forhold, der tilfredsstiller den mest krævende smag.


Hjertet i FitNord Sprint 500 Touch løbebåndet er dens ekstremt stærke 2,5-hestes AC-motor, der modstår langtidsbelastninger betydeligt bedre end DC-motorer. En af de vigtigste fordele ved en mærkbart mere værdifuld AC-motor sammenlignet med DC-motorer er, at den ikke overophedes selv ved kraftig brug. Ud over motoren forkæler Sprint 500 løbebånd brugeren med et permanent smørebånd, så du aldrig behøver at passe på smørelsen, og du kan bare nyde vedligeholdelsesfriheden. Løbebåndsrammen er af en semi-professionel type og kan modstå en brugervægt på op til 150 kg.


Træning på FitNord Sprint 500 Touch løbebånd ligner meget løb på banen. Stødabsorberingen sørger for den elastiske følelse af løbeturen, samtidig er måtten robust, så du med succes kan træne med intervaller. Det er især sikkert at løbe på Sprint 500 Touch takket være dens store løbeareal på 52*14 cm. En fordel ved båndene til hjemmebrug er muligheden for at folde båndet, når det ikke er i brug. Hvis løbebåndet skal flyttes, kan det nemt håndteres ved hjælp af rullehjulene på enheden.
Ud over de ovennævnte funktioner i topklasse indeholder FitNord Sprint 500 Touch - som navnet antyder - en brugervenlig berøringsskærm. Sprint 500-displaypanelet er en 10-tommers TFT-berøringsskærm, der fungerer nemt og præcist. I denne version med berøringsskærmen finder du forudinstallerede landskabsruter, der fortsætter i takt med kørehastigheden, og Sprint 500 Touch tilbyder en lang række færdige træningsprogrammer at vælge imellem.


Sprint 500 Touch følger den samme linje som forgængeren, Sprint 500 med et standard kontrolpanel. Med andre ord får du værdi for pengene ved alle funktioner. Her får du et konkurrencedygtigt alternativ, der er velegnet til fælles brug (firmafitness osv.) takket være en vedligeholdelsesfri, brugervenlig, DC-motor med lang levetid, kompakt foldning i sin størrelsesklasse og virkelig rimelige priser på Sprint 500.


FitNords løbebåndsfilosofien betyder, at brugen af båndet opleves helt problemfrit og nemt. På berøringsskærmen ser du på et øjeblik, alt hvad du behøver at vide om din træning (tid, distance, hastighed, vinkel, kalorieforbrug, aktuelt program). På siderne af berøringsskærmen finder du vigtige genveje til hastighed og hældningsvinkel, hvilket gør løbetræningen behagelig og sikker.

FitNord Sprint 500 Touch er en fremragende kombination af design, en god fornemmelse ved gang og løb, en stærk motor, imponerende brugergrænseflade samt vedligeholdelsesfrihed.

Hvis du leder efter et løbebånd med:

  • En kraftfuld og langvarig DC-motor
  • Fleksibel, men stabil
  • bundmåtte Vedligeholdelsesfri smøring af bæltet
  • Moderne brugergrænseflade med berøringsskærm og landskabsruter
  • Uovertruffen pris med hensyn til egenskaber

Husk på, at en maskine aldrig står helt stille under brug, hvilket betyder, at gulvet kan blive beskadiget, selvom træningsmaskinen har "fødder". Mange sveder og spilder vand under træningen, hvilket kan skade gulvet, hvis det er følsomt over for fugt. Træningsmaskinen kan være følsom over for statisk elektricitet, hvilket en måtte beskytter mod.  

Hos Træningsmaskiner.comanbefaler vi derfor alle vore kunder at have en eller anden form for gulvbeskyttelse under deres maskine. 

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter