Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Sprint 1000 Treadmill
FitNord Sprint 1000 Treadmill
FitNord Sprint 1000 Treadmill
FitNord Sprint 1000 Treadmill

1 / 4

FitNord Sprint 1000 Treadmill

42495 kr.
Løbebåndet FitNord Sprint 1000 er designet til fælles brug eller til nogen, der træner særligt hårdt derhjemme. FitNord Sprint 1000 er udstyret med en ramme til professionel brug, hvilket gør løbebåndet ekstra stabilt og får det til at modstå en høj
Læs mere

Løbebåndet FitNord Sprint 1000 er designet til fælles brug eller til nogen, der træner særligt hårdt derhjemme. FitNord Sprint 1000 er udstyret med en ramme til professionel brug, hvilket gør løbebåndet ekstra stabilt og får det til at modstå en høj brugervægt på op til 170 kg. Løbebåndet kan derfor ikke foldes til opbevaring.

FitNord Sprint 1000 løbebånd har en meget robust AC-motor på 3,5 hestekræfter, der kan klare langvarige belastninger uden problemer. Ud over den effektive motor er den brugervenlige Sprint 1000 permanent smurt, så du aldrig behøver at bekymre dig om smøring af båndet. Dette er ofte en betingelse for liv ved almindelig brug, hvor man kan glemme at smøre båndet ofte nok, og som en konsekvens skal båndet udskiftes for ofte.
At løbe på en FitNord Sprint 1000 er helt uden problemer. En særlig stødabsorbering giver en god løbefornemmelse for både lettere og tungere løbere, og derfor er der ikke behov for separate løbebånd. Løb er særligt behageligt takket være bæltets store løbeareal på 55*155 cm. Hvis løbebåndet skal flyttes, kan det bekvemt håndteres ved hjælp af rullehjulene på enheden.


Sprint 1000 løbebåndets displaypanel er designet til brug i fitnesscentre og andre offentlige træningsområder. Tallene på panelet er tydelige, og knapperne er meget nemme at bruge. Fra panelet kan du hurtigt se alt, hvad du behøver at vide om din træning (tid, distance, hastighed, vinkel, kalorieforbrug, aktuelt program).
FitNord Sprint 1000 er en perfekt kombination af elegance, vedligeholdelsesfrihed, dynamisk motor og professionel træningsoplevelse.

Hvis du leder efter et løbebånd med:

  • Kraftig AC-motor til fælles brug
  • Særlig stødabsorberende bundmåtte, der gør måtten velegnet til forskellige personlige profiler
  • Robust og stabilt design på over 150 kg
  • Vedligeholdelsesfri

Husk på, at en maskine aldrig står helt stille under brug, hvilket betyder, at gulvet kan blive beskadiget, selvom træningsmaskinen har "fødder". Mange sveder og spilder vand under træningen, hvilket kan skade gulvet, hvis det er følsomt over for fugt. Træningsmaskinen kan være følsom over for statisk elektricitet, hvilket en måtte beskytter mod.  

Hos Træningsmaskiner.com anbefaler vi derfor alle vore kunder at have en eller anden form for gulvbeskyttelse under deres maskine. 

FILER TIL DOWNLOAD

FitNord Sprint 1000  manual

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter