Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Sprint 100 Løbebånd
FitNord Sprint 100 Løbebånd

1 / 2

FitNord Sprint 100 Løbebånd

10745 kr.
FitNord Sprint 100 er en nyhed, hvis lave pris kombineret med fantastiske funktioner gør løbebåndet til en hjemmetræningsdrøm! Løbebåndet kombinerer f.eks. kompakt størrelse, tydeligt display og en usædvanligt bred og stabil løbeflade for sin priskla
Læs mere

FitNord Sprint 100 er en nyhed, hvis lave pris kombineret med fantastiske funktioner gør løbebåndet til en hjemmetræningsdrøm! Løbebåndet kombinerer f.eks. kompakt størrelse, tydeligt display og en usædvanligt bred og stabil løbeflade for sin prisklasse.

Sprint 100 løbebånd drives af en DC-motor med 0,8 hestekræfter, som muliggør en maksimal hastighed på 12 km/t, hvilket er nok for de fleste mennesker. Der er også 6 enkle hurtigvalgsknapper til hastighed, der gør betjeningen endnu lettere. Også håndtagene har knapper, hvor du kan finjustere hastigheden fra 0,8 til 12 km/t.

Sprint 100 har en kompakt størrelse og er let at folde sammen efter brug samt at flytte med transporthjul. Løbefladen er 43 cm bred og 120 cm lang, hvilket er nok plads til jogging. For højere brugere anbefaler vi modeller med et længere løbebånd. Sprint 100-løbebåndet har ingen løftemotor, men du kan nemt justere vinklen manuelt med vinkeljusteringen placeret under enheden. Hældningen kan justeres til tre forskellige niveauer, hvilket giver dig mulighed for en ekstra udfordring i træningen.

Sprint 100 har 10 forskellige programmer, der tilbyder en række forskellige træningsudfordringer. Enhedens grænseflade er enkel, og med et tydeligt display kan du hurtigt se alle de oplysninger, du har brug for. Løbebåndet har en trådløs pulsmåler og pulsmåling i håndtagene.

Hvorfor vælge FitNord Sprint 100?

  • Gode funktioner til en rimelig pris
  • Passer til næsten ethvert hjem takket være sin størrelse og at den kan sammenklappes
  • Hjemmetræningsdrøm!
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme