Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Smith-machine
FitNord Smith-machine

1 / 2

FitNord Smith-machine

11470 kr.

-10%

Rek pris. 12745 kr.
Fitnord Smith-maskinen er et robust rack til hjemmegym og let kommerciel brug. Det fungerer som et press- og squat-stativ og garanterer en sikker projektilbane. Stangen i Smith-maskinen bevæger sig jævnt på rørene, hvilket skaber sikkerhed, selv når
Læs mere

Fitnord Smith-maskinen er et robust rack til hjemmegym og let kommerciel brug. Det fungerer som et press- og squat-stativ og garanterer en sikker projektilbane. Stangen i Smith-maskinen bevæger sig jævnt på rørene, hvilket skaber sikkerhed, selv når du træner alene. Maskinen har justerbare stop, så bevægelsen kan afbrydes. På denne måde kan du være sikker på, at selv under squat-øvelser behøver du ikke bekymre dig om, at stangen stopper, selvom kræfterne løber tør.


FitNord Smith skinnepres er let at bruge, og stangen kan hurtigt låses med kroge i den ønskede position. Enderne på stangen i Smith-maskinen er velegnede til 50 mm vægtskiver. FitNord Smith-maskinen er meget robust og vejer 100 kg, så den forbliver på plads uden at skulle fastgøres til jorden.

  • Dimensioner (højde x dybde x bredde): 218 x 153,5 x 199 cm
  • Vægt: 100 kg
  • Maks. belastning af stangen: 225 kg
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter