Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Racer 500 Spinningcykel
FitNord Racer 500 Spinningcykel

1 / 2

FitNord Racer 500 Spinningcykel

11240 kr.

-27%

Rek pris. 15370 kr.
FitNord Racer 500 er en spinningcykel i høj kvalitet, der kombinerer et robust stel, en superfleksibel pedalfølelse og vedligeholdelsesfri magnetisk modstand. Cyklen er et godt valg til aktiv hjemmebrug, men også til kommercielle motionscentre og lok
Læs mere

FitNord Racer 500 er en spinningcykel i høj kvalitet, der kombinerer et robust stel, en superfleksibel pedalfølelse og vedligeholdelsesfri magnetisk modstand. Cyklen er et godt valg til aktiv hjemmebrug, men også til kommercielle motionscentre og lokaler.

FitNord Racer 500 har slidstærk manuelt justerbar og magnetisk modstand, som ikke kræver service såsom mekanisk modstand. Den magnetiske modstand er trinløst justerbar og praktisk talt lydløs. Racer 500 tilbyder således både præcis modstandsjustering og stille træning. Modstandsknappen har også en nødbremse - som kendes fra friktionsbremsemodeller - hvilket gør træningen sikker.

Racer 500 har et robust svinghjul på 20 kg, som giver en stabil pedalfornemmelse, selv ved hård træning, og passer til de fleste motionister. Spinningcyklen er velegnet til alle størrelser på grund af sin robuste konstruktion. Cyklens maksimale brugervægt er 135 kg, og selve enheden vejer 55 kg.
Alsidige grebshåndtag samt holder til tablet og drikkeflaske giver ekstra komfort. Enheden er også let at flytte med de praktiske indbyggede transporthjul.

Hvorfor vælge FitNord Racer 500?

- Avanceret vedligeholdelsesfrit modstandssystem -
Robust og stabil konstruktion
- Meget fleksibel pedalfølelse -
Alsidige grebsmuligheder i styret

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .