Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Oceans 200 Romaskine
FitNord Oceans 200 Romaskine
FitNord Oceans 200 Romaskine
FitNord Oceans 200 Romaskine
FitNord Oceans 200 Romaskine

1 / 5

FitNord Oceans 200 Romaskine

6550 kr.
FitNord Oceans 200 romaskine er et glimrende valg til en, der træner hjemme, og som sætter pris på en flot, brugervenlig og pålidelig romaskine. Da rohåndtaget også kan trækkes opad, kan du lave flere øvelser for arme, skuldre og ryg, hvilket gør Oce
Læs mere

FitNord Oceans 200 romaskine er et glimrende valg til en, der træner hjemme, og som sætter pris på en flot, brugervenlig og pålidelig romaskine. Da rohåndtaget også kan trækkes opad, kan du lave flere øvelser for arme, skuldre og ryg, hvilket gør Oceans 200 til en usædvanligt alsidig romaskine.

Den otte-trins magnetiske modstand på Oceans 200 er ekstremt let at bruge og gør maskinen pålidelig og langvarig. Kræver ikke strøm, så enheden kan placeres frit, hvor du vil. Romaskinen er også praktisk at opbevare foldet i et lille rum.

Med et godt design og en større åbning til trækbæltet kan Oceans 200 også bruges til styrke- og muskeltræning. Oceans 200 tilbyder derfor en meget alsidig træningsoplevelse sammenlignet med mange traditionelle romaskiner.

FitNord Oceans 200's design er moderne og elegant, hvilket gør det ideelt til de fleste boligindretninger.

Rohåndtag: 47 cm

Hvorfor vælge FitNord Oceans 200?

  • En alsidig romaskine, der også kan bruges til styrke- og muskeltræning
  • Enkel og pålidelig modstandsjustering
  • Intet behov for strømforsyning, så enheden kan placeres frit, hvor du vil
  • Flot design

Bestil den flotte, brugervenlige og alsidige FitNord Oceans 200 til ro- og styrketræning!

Husk på, at en maskine aldrig står helt stille under brug, hvilket betyder, at gulvet kan blive beskadiget, selvomtræningsmaskinen har "fødder". Mange sveder og spilder vand under træningen, hvilket kan skade gulvet, hvis det er følsomt over for fugt. Træningsmaskinen kan være følsom over for statisk elektricitet, hvilket en måtte beskytter mod.  

Vi hos Træningsmaskiner.com anbefaler derfor alle vores kunder at have en eller anden form for gulvbeskyttelse under deres maskine. 

FILER DER KAN DOWNLOADES

FitNord Oceans 200 manual

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme