Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Hiker 500F Crosstrainer

1 / 1

FitNord Hiker 500F Crosstrainer

12490 kr.

-37%

Rek pris. 19675 kr.
FitNord Hiker 500F er en cross-trainer med førsteklasses funktioner. Hiker 500F er af en kompakt størrelse, men har et stærkt stel kombineret med en betydelig skridtlængde. Fleksibel og justerbar elektromagnetisk modstand gør enheden ideel selv til a
Læs mere

FitNord Hiker 500F er en cross-trainer med førsteklasses funktioner. Hiker 500F er af en kompakt størrelse, men har et stærkt stel kombineret med en betydelig skridtlængde. Fleksibel og justerbar elektromagnetisk modstand gør enheden ideel selv til aktiv brug.

Hiker 500F optager usædvanligt lidt plads for en forhjulstrukket crosstrainer - mindre end 160 cm, mens gennemsnittet er omkring to meter. Alligevel er skridtlængden (51 cm) længere end i mange crosstrainere, selv i den dyrere prisklasse. Den lange skridtlængde er behagelig, og skridtet minder om skiløb, som effektivt aktiverer både baglår og balder.

Hiker 500F har elektromagnetisk modstand og giver mulighed for hårdere modstandstræning. Med Hiker 500F får du en let fremadrettet kropsholdning med en god balance for ryg og bryst.

FitNord Hiker 500F har avanceret elektromagnetisk modstand, som giver en mere fleksibel og blødere modstandsjustering end de billigere modstandstyper. Der er i alt 32 modstandsniveauer og 24 programmer, så alle brugere finder passende modstand og får variation i træningen.

FitNord Hiker 500F er førsteklasses robust. En respektabel vægt på 81 kg garanterer, at enheden holdes stabil og kan modstå endnu højere brugervægt. Pedalens stabilitet sikres af dobbeltrør og sikkerhedsstænger, så du ikke behøver at bekymre dig om, at pedalerne glider af skinnerne selv ved hårdere træning.

Hvorfor vælge FitNord Hiker 500F?

  • Meget robust og stabil enhed selv for højere og tungere brugere
  • Passer i et lille rum (den er mindre end 160 cm)
  • Lang skridtlængde, fleksibel skridtbevægelse
  • Fleksibel modstandsjustering med elektromagnetisk modstand
  • Uovertruffen crosstrainer til aktive sportsudøvere!

Bestil den kompakte og robuste Hiker 500F med elektromagnetisk modstand til aktiv træning!"

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .