Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Hiker 300F Crosstrainer
FitNord Hiker 300F Crosstrainer
FitNord Hiker 300F Crosstrainer
FitNord Hiker 300F Crosstrainer
FitNord Hiker 300F Crosstrainer
FitNord Hiker 300F Crosstrainer
FitNord Hiker 300F Crosstrainer

1 / 7

FitNord Hiker 300F Crosstrainer

14425 kr.
De vigtigste fordele ved Hiker 300F Crosstrainer er dens særligt lille størrelse, robuste ramme og lange skridtlængde. Disse funktioner gør utvivlsomt Hiker 300F førende inden for sin prisklasse, når man leder efter en prisvenlig crosstrainer til hje
Læs mere

De vigtigste fordele ved Hiker 300F Crosstrainer er dens særligt lille størrelse, robuste ramme og lange skridtlængde. Disse funktioner gør utvivlsomt Hiker 300F førende inden for sin prisklasse, når man leder efter en prisvenlig crosstrainer til hjemmebrug.

Hiker 300F fylder usædvanligt lidt med hensyn til at være en fremdrevet crosstrainer - den fylder kun mindre end 160 cm, mens en gennemsnitlig længde på crosstraineren er lidt mere eller mindre end to meter. Alligevel er skridtlængden længere (51 cm) end i mange crosstrainere i højere prisklasser. Den lange skridtlængde er behagelig, fordi skridtene ligner mere skiløb end trappeklatring, og det aktiverer muskler i baller og baglår effektivt.

Der er i alt 13 programmer, der indeholder fire selvprogrammerbare øvelser. En enestående funktion med hensyn til prisklassen er fire pulsprogrammer, hvor modstanden automatisk justeres efter din puls. Dette muliggør udviklingen af effektiv og stigende aerobisk kondition, og man bliver ikke hængende ved et og samme modstandsniveau, som konditionen stiger.

Hiker 300F har et permanent magnetsystem, hvor den lille motor flytter magneten. Med Hiker 300F får du en meget opretstående stilling, der giver en god kropsholdning til at styrke ryg- og rygskulderområdet.

For stabilitet er FitNord Hiker 300 førsteklasses. Enheden vejer endnu mere end de letteste løbebånd, 85 kg, så enheden ikke svinger under en større bruger. Pedalernes stabilitet sikres med dobbelte skinner og sikkerhedsstænger, så du ikke behøver at bekymre dig om, at midterne kommer ud af skinnerne, selv under hård træning.

FitNord Hiker 300F er et passende valg for dig, hvis du værdsætter:

  • Stabilitet og robusthed
  • Et træningsværktøj, der kun optager lidt plads
  • Lang og fleksibel trinfølelse
  • Automatisk styrede programmer efter puls
  • Et enkelt displaypanel

Bestil en elegant, robust crosstrainer med overlegne funktioner i forhold til sin prisklasse - med den kan du træne effektivt uge efter uge!

Husk på, at en maskine aldrig står helt stille under brug, hvilket betyder, at gulvet kan blive beskadiget, selvomtræningsmaskinen har "fødder". Mange sveder og spilder vand under træningen, hvilket kan skade gulvet, hvis det er følsomt over for fugt. Træningsmaskinen kan være følsom over for statisk elektricitet, hvilket en måtte beskytter mod.  

Vi hos Træningsmaskiner.com anbefaler derfor alle vores kunder at have en eller anden form for gulvbeskyttelse under deres maskine.  

FILER DER KAN DOWNLOADES

FitNord Hiker 300Fmanual

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .