Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Diamond Vertical row

1 / 1

FitNord Diamond Vertical row

32680 kr.
FitNord Diamond Siddende romaskine med vægtmagasin er en meget robust romaskine, der er specielt designet til professionel brug. Diamond Siddende romaskine er især velegnet til kommercielle motionscentre, men også til erhverv og privat brug. Diamond
Læs mere

FitNord Diamond Siddende romaskine med vægtmagasin er en meget robust romaskine, der er specielt designet til professionel brug. Diamond Siddende romaskine er især velegnet til kommercielle motionscentre, men også til erhverv og privat brug.

Diamond Siddende romaskine indeholder et vægtmagasin på 100 kg og hvis du har brug for et større vægtmagasin, bedes du kontakte vores kundeservice.

Diamond-produkterne er udstyret med en brugervenlig tæller og timer, som gør det let helt at koncentrere sig om træningssessionen og fokusere f.eks. på vejrtrækningen, når du ikke selv skal holde styr på gentagelser. Diamond-seriens strømlinede design af træningsudstyr er klassisk, og derfor forbliver et motionscenter indrettet med produkterne i Diamond-serien behageligt og funktionelt i mange år! Den sort-grå farve matcher alle interiørstilarter.

I tråd med værdierne i Diamond-serien tages der højde for ren ydeevne i produktudviklingen samt en iøjnefaldende helhed, der kan tåle brug. Modstanden kan let justeres uden, at man skal rejse sig fra enheden.

Specifikationer
Vægtmagasin100 kg
Dimensioner L x B x H152 x 123 x 165 cm
Antal brugere på samme tid1 stk
Maks.brugervægt 150 kg
Garanti
i hjemmemiljøer-
Firmaets fitnesscenter, hoteller, lejerforeninger, skoler, institutioner, idrætsforeninger og lignende6 måneders garanti
5 års garanti på stellet
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter