Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Diamond Multi-hip

1 / 1

FitNord Diamond Multi-hip

32680 kr.
FitNord Diamond Multi Hip med vægtmagasin er en meget robust maskine, der er specielt designet til professionel brug. Diamond Multi Hip er særligt velegnet til kommercielle motionscentre, men også til grupper og virksomheder. Diamond Multi Hip indeho
Læs mere

FitNord Diamond Multi Hip med vægtmagasin er en meget robust maskine, der er specielt designet til professionel brug. Diamond Multi Hip er særligt velegnet til kommercielle motionscentre, men også til grupper og virksomheder.

Diamond Multi Hip indeholder vægtmagasiner på 100 kg og hvis du har brug for et større vægtmagasin, bedes du kontakte vores kundeservice.

Diamond-produkterne er udstyret med en brugervenlig tæller og timer, som gør det let helt at koncentrere sig om træningssessionen og fokusere f.eks. på vejrtrækningen, når du ikke selv skal holde styr på gentagelser. Designet i Diamond-serien og det strømlinede design af træningsudstyret er klassisk, og på den måde holdes det motionscenter, der er indrettet med produkterne i Diamond-serien, behageligt og funktionelt i mange år! Den sort-grå farve matcher alle interiørstilarter.

I tråd med værdierne i Diamond-serien tages der højde for ren ydeevne i produktudviklingen samt en iøjnefaldende helhed, der kan tåle brug. Modstanden kan let justeres uden, at man skal rejse sig fra enheden.

Specifikationer
Vægtmagasin100 kg
Dimensioner L x B x H115 x 106 x 168 cm
Antal brugere på samme tid1 stk.
Maks.brugervægt 150 kg
Garanti
Anvendelse i hjemmemiljøer-
Firmaets fitnesscenter, hoteller, lejerforeninger, skoler, institutioner, idrætsforeninger og lignende6 måneders garanti
5 års garanti på stellet
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter