Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Diamond Leg extension

1 / 1

FitNord Diamond Leg extension

32680 kr.
FitNord Diamond Benspark-maskinen med vægtmagasin er en meget robust maskinen til træning af låret foran og den er specielt designet til professionel brug. Diamond Benspark-maskinen er særligt velegnet til kommercielle motionscentre, men også til gru
Læs mere

FitNord Diamond Benspark-maskinen med vægtmagasin er en meget robust maskinen til træning af låret foran og den er specielt designet til professionel brug. Diamond Benspark-maskinen er særligt velegnet til kommercielle motionscentre, men også til grupper og virksomheder.

Diamond Benspark-maskinen indeholder vægtmagasiner på 100 kg og hvis du har brug for et større vægtmagasin, bedes du kontakte vores salgsmedarbejdere, så vi kan ordne det.

Diamond-produkterne er udstyret med en brugervenlig tæller og timer, som gør det let helt at koncentrere sig om træningen og fokusere f.eks. på vejrtrækningen, når du ikke selv skal tælle gentagelser. Designet i Diamond-serien og det strømlinede design af træningsudstyret er klassisk, og på den måde holdes det motionscenter, der er indrettet med produkterne i Diamond-serien, behageligt og funktionelt i mange år! Den sort-grå farve matcher alle interiørstilarter.

I tråd med værdierne i Diamond-serien tages der hensyn til ren udvikling og en helhed, der fanger øjet og tåler brug. Modstanden kan let justeres uden at man skal rejse sig fra enheden.

Fodpuden er justerbar og kan justeres tættere på maskinen.

Specifikationer

  • Vægtmagasin 100 kg (hvis du har brug for et større vægtmagasin, bedes du kontakte vores kundeservice)
  • Maks. brugervægt 150 kg
  • Farve: mørkegrå/sort
  • Garanti: Stel 5 år
  • Blok/kabler/sliddele 6 måneder
Specifikationer
Vægt230 kg
Vægtmagasin100 kg
Antal brugere på samme tid1 stk.
Maks.brugervægt 150 kg
Garanti
ved hjemmebrug-
Forretningscentre, hoteller, lejerforeninger, skoler, institutioner, idrætsforeninger og lignende6-måneders garanti
5 års garanti på stellet
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter