Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Diamond Lateral raise

1 / 1

FitNord Diamond Lateral raise

29412 kr.

-10%

Rek pris. 32680 kr.
FitNord Diamond Skuldermaskinen med vægtmagasin er en meget robust maskine, der er specielt designet til professionel brug. Diamond Skuldermaskinen er særligt velegnet til det kommercielle motionscenter, men også til grupper og virksomheder. Diamond
Læs mere

FitNord Diamond Skuldermaskinen med vægtmagasin er en meget robust maskine, der er specielt designet til professionel brug. Diamond Skuldermaskinen er særligt velegnet til det kommercielle motionscenter, men også til grupper og virksomheder.

Diamond Skuldermaskinen indeholder vægtmagasiner på 100 kg og hvis du har brug for et større vægtmagasin, bedes du kontakte vores kundeservice.

Diamond-produkterne er udstyret med en brugervenlig tæller og timer, som gør det let helt at koncentrere sig om træningssessionen og fokusere f.eks. på vejrtrækningen, når du ikke selv skal tælle gentagelser. Designet i Diamond-serien og det strømlinede design af træningsudstyret er klassisk, og på den måde holdes det motionscenter, der er indrettet med produkterne i Diamond-serien, behageligt og funktionelt i mange år! Den sort-grå farve matcher alle interiørstilarter.

I tråd med værdierne i Diamond-serien tages der højde for ren ydeevne i produktudvikling og en iøjnefaldende helhed, der kan tåle brug. Modstanden kan let justeres uden, at man skal rejse sig fra enheden.

Specifikationer
Vægtmagasin100 kg
Dimensioner L x B x H130 x 86 x 137 cm
Antal brugere på samme tid1 stk.
Maks.brugervægt 150 kg
Garanti
Anvendelse i hjemmemiljøer-
Firmaets fitnesscenter, hoteller, lejerforeninger, skoler, institutioner, idrætsforeninger og lignende6 måneders garanti
5 års garanti på stellet
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter