Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Diamond Lat Pulldown

1 / 1

FitNord Diamond Lat Pulldown

29295 kr.
FitNord Diamond Pull Down-maskinen med vægtmagasin er en meget robust maskine til træning af overkroppen og som er specielt designet til professionel brug. Diamond Pull Down-maskinen er særligt velegnet til kommercielle motionscentre, men også til vi
Læs mere

FitNord Diamond Pull Down-maskinen med vægtmagasin er en meget robust maskine til træning af overkroppen og som er specielt designet til professionel brug. Diamond Pull Down-maskinen er særligt velegnet til kommercielle motionscentre, men også til virksomheder og privat brug.

Diamond Pull Down-maskinen indeholder vægtmagasiner på 100 kg og hvis du har brug for et større vægtmagasin, bedes du kontakte vores kundeservice.
Diamond-produkterne er udstyret med en brugervenlig tæller og timer, som gør det let helt at koncentrere sig om træningssessionen og fokusere f.eks. på vejrtrækningen, når du ikke selv skal holde styr på gentagelser. Diamond-seriens strømlinede design af træningsudstyr er klassisk, og derfor forbliver et motionscenter indrettet med produkterne i Diamond-serien behageligt og funktionelt i mange år! Den sort-grå farve matcher alle interiørstilarter.

I tråd med værdierne i Diamond-serien tages der højde for ren ydeevne i produktudviklingen samt en iøjnefaldende helhed, der kan tåle brug. Modstanden kan let justeres uden at man skal rejse sig fra enheden.

Specifikationer
Vægtmagasin100 kg
Dimensioner L x B x H147 x 145 x 234 cm
Antal brugere på samme tid1 stk.
Maks.brugervægt 150 kg
Garanti
Anvendelse i hjemmemiljøer-
Firmaets fitnesscenter, hoteller, lejerforeninger, skoler, institutioner, idrætsforeninger og lignende6 måneders garanti
5 års garanti på stellet
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter