Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Diamond Double Leg extension/Leg curl

1 / 1

FitNord Diamond Double Leg extension/Leg curl

39245 kr.
FitNord Diamond Knæ-Extension/Knæ-Curl-maskine med vægtmagasin er en meget robust maskine til træning af lårmusklerne og som er specielt designet til professionel brug. Diamond Biceps Knæ-Extension/Knæ-Curl-maskinen er især velegnet til kommercielle
Læs mere

FitNord Diamond Knæ-Extension/Knæ-Curl-maskine med vægtmagasin er en meget robust maskine til træning af lårmusklerne og som er specielt designet til professionel brug. Diamond Biceps Knæ-Extension/Knæ-Curl-maskinen er især velegnet til kommercielle motionscentre, men også til grupper og virksomheder.

Diamond Knæ-Extension/ Knæ-Curl-maskinen indeholder vægtmagasiner på 100 kg og hvis du har brug for et større vægtmagasin, bedes du kontakte vores kundeservice.
Diamond-produkterne er udstyret med en brugervenlig tæller og timer, som gør det let helt at koncentrere sig om træningssessionen og fokusere f.eks.l på vejrtrækningen, når du ikke selv skal holde styr på gentagelser. Diamond-serien strømlinet design af træningsudstyr er klassisk, og derfor forbliver et motionscenter indrettet med produkterne i Diamond-serien behageligt og funktionelt i mange år! Den sort-grå farve matcher alle interiørstilarter.

I tråd med værdierne i Diamond-serien tages der højde for ren ydeevne i produktudviklingen samt en iøjnefaldende helhed, der kan tåle brug. Modstanden kan let justeres uden at man skal rejse sig fra enheden.

Specifikationer
Vægtmagasin100 kg
Dimensioner L x B x H144 x 114 x 165 cm
Antal brugere på samme tid1
stk.230 kg
Maks.Brugervægt 150 kg
Garanti
Anvendelse i hjemmemiljøer-
Firmaets fitnesscenter, hoteller, lejerforeninger, skoler, institutioner, idrætsforeninger og lignende6 måneders garanti
5 års garanti på stellet
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter