Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Cyclo 300R Recumbent

1 / 1

FitNord Cyclo 300R Recumbent

10485 kr.
FitNord Cyclo 300R Recumbent er en robust motionscykel til brugere i alle størrelser og aldre. God justerbarhed garanterer en ergonomisk køreposition for både høje og lave brugere. Cyklens lave stel muliggør uhindret adgang til cyklen selv ved genopt
Læs mere

FitNord Cyclo 300R Recumbent er en robust motionscykel til brugere i alle størrelser og aldre. God justerbarhed garanterer en ergonomisk køreposition for både høje og lave brugere. Cyklens lave stel muliggør uhindret adgang til cyklen selv ved genoptræning.

Cyclo 300R er designet med effektiv pladsudnyttelse i tankerne, hvilket gør den mindre end de fleste liggemodeller: enheden er kun 147,5 cm lang i forhold til mange liggecykler, der har et stel, der er cirka 20 cm længere. Enheden er også let at flytte ved hjælp af indbyggede transporthjul.

Cyclo 300R 8 kg-svinghjul samt robuste sæder og pedaler garanterer en behagelig pedalfølelse og muliggør også intensiv træning. Displayet på Cyclo 300R har en anerkendt, brugervenlig grænseflade, der kendes fra Cyclo 300. Modstanden kan indstilles til det ønskede niveau med 16 modstandsmuligheder, og 13 færdige programmer garanterer, at alle brugere finder passende programmer.

Hvorfor vælge Cyclo 300R?

  • Let adgang til brug
  • Robust konstruktion, gode justeringer og behagelig køreposition
  • Meget effektiv udnyttelse af pladsen: kun 147,5 cm lang
  • En behagelig pedalfornemmelse, der svarer til den populære motionscykel Cyclo 300

Husk på, at en maskine aldrig står helt stille under brug, hvilket betyder, at gulvet kan blive beskadiget, selvom træningsmaskinen har "fødder". Mange sveder og spilder vand under træningen, hvilket kan skade gulvet, hvis det er følsomt over for fugt. Træningsmaskinen kan være følsom over for statisk elektricitet, hvilket en måtte beskytter mod.  

Hos Træningsmaskiner.com anbefaler vi derfor alle vores kunder at have en eller anden form for gulvbeskyttelse under deres maskine. 

FILER DER KAN DOWNLOADES

FitNord Cyclo 300R Recumbent  brugervejledning

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter