Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Cyclo 300 Exercise bike
FitNord Cyclo 300 Exercise bike
FitNord Cyclo 300 Exercise bike
FitNord Cyclo 300 Exercise bike
FitNord Cyclo 300 Exercise bike
FitNord Cyclo 300 Exercise bike

1 / 6

FitNord Cyclo 300 Exercise bike

8930 kr.
FitNord Cyclo 300 Motionscykel er et passende valg, hvis du leder efter en elegant motionscykel med en stabil struktur og en behagelig kørefornemmelse. Dens styrker er en ekstremt robust ramme, avancerede træningsprogrammer, et brugervenligt displayp
Læs mere

FitNord Cyclo 300 Motionscykel er et passende valg, hvis du leder efter en elegant motionscykel med en stabil struktur og en behagelig kørefornemmelse. Dens styrker er en ekstremt robust ramme, avancerede træningsprogrammer, et brugervenligt displaypanel, udskiftelig sadel og stilfuldt strømlinet design.

FitNord Cyclo 300 cykelsadel kan ud over højderetningen justeres for- og bagtil. Pulssensorerne på håndtagene er tilstrækkeligt lange til, at du ikke behøver at placere dine hænder separat på et bestemt tidspunkt for at se din puls. Sadlen på Cyclo er lidt hårdere og mere designet end sadlen på en almindelig motionscykel, hvilket giver en meget behagelig siddefølelse. Det er dog muligt at udskifte sadlen med en traditionel blød sadel.

Der er i alt 13 programmer, der indeholder fire selvprogrammerbare øvelser. En enestående funktion med hensyn til prisklassen er de fire pulsprogrammer, hvor modstanden automatisk justeres efter din puls. Dette muliggør udviklingen af effektiv og stigende aerobisk kondition, og man bliver ikke hængende ved et og samme modstandsniveau, som konditionen stiger.

Fitnord Cyclo 300 er det rigtige valg, hvis du sætter pris på:

  • Stadighed og stabilitet
  • Fremragende justeringsmuligheder
  • Et brugervenligt displaypanel
  • Udskiftelig sadel
  • Automatisk styrede programmer efter puls
  • Omfattende garanti på tre år

Bestil nu denne robuste, elegante, pålidelige, alsidige og ekstremt let anvendelige motionscykel til en meget overkommelig pris og med en omfattende garanti!

Husk på, at en maskine aldrig står helt stille under brug, hvilket betyder, at gulvet kan blive beskadiget, selvom træningsmaskinen har "fødder". Mange sveder og spilder vand under træningen, hvilket kan skade gulvet, hvis det er følsomt over for fugt. Træningsmaskinen kan være følsom over for statisk elektricitet, hvilket en måtte beskytter mod.  

Hos Træningsmaskiner.com anbefaler vi derfor alle vore kunder at have en eller anden form for gulvbeskyttelse under deres maskine.  

FILER TIL DOWNLOAD

FitNord Cyclo 300  manual

 

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme