Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Cyclo 200R Rekumbent

1 / 1

FitNord Cyclo 200R Rekumbent

5940 kr.

-29%

Rek pris. 8370 kr.
FitNord Cyclo 200R Recumbent er en ekstremt brugervenlig, enkeltstående og robust motionscykel til brugere i alle aldre. God justerbarhed garanterer en god kørestilling for både høje og lave brugere, og det lave stel gør det let at komme på cyklen. C
Læs mere

FitNord Cyclo 200R Recumbent er en ekstremt brugervenlig, enkeltstående og robust motionscykel til brugere i alle aldre. God justerbarhed garanterer en god kørestilling for både høje og lave brugere, og det lave stel gør det let at komme på cyklen.

Cyclo 200R passer også i et lille rum, da den kun er 137 cm lang. De fleste liggende modeller er cirka 30 cm længere, hvilket betyder, at de fylder betydeligt mere. Cyclo 200R er også let at flytte med indbyggede transporthjul.

Cyclo 200R har et svinghjul på 7 kg, hvilket i kombination med et stabilt sæde og pedaler giver en behagelig pedalfølelse. Cyclo 200R har en manuelt justerbar permanent magnetmodstand - en god modstandstype, hvis man sætter pris på enkel og let brug. Enheden behøver ikke at være tilsluttet vekselstrøm, så den kan placeres frit.

Hvorfor vælge Cyclo 200R?

  • Nem adgang til brugsenheden
  • Robust struktur, gode justeringer og behagelig køreposition
  • Meget kompakt størrelse: kun 137 cm lang
  • Kan placeres frit, kræver ikke strømforsyning
  • Virkelig let at bruge takket være manuelt justerbar modstand
  • Styret kan justeres, så det sidder lodret
  • Let montering, monteringsværktøjer inkluderet - estimeret tid cirka 30 min

Bestil den brugervenlige og kompakte Cyclo 200R Recumbent til hjemmebrug!

Husk på, at en maskine aldrig står helt stille under brug, hvilket betyder, at gulvet kan blive beskadiget, selvom træningsmaskinen har "fødder". Mange sveder og spilder vand under træningen, hvilket kan skade gulvet, hvis det er følsomt over for fugt. Træningsmaskinen kan være følsom over for statisk elektricitet, hvilket en måtte beskytter mod.  

Vi hos træningsmaskiner.com anbefaler derfor alle vores kunder at have en eller anden form for gulvbeskyttelse under deres maskine. 

FILER DER KAN DOWNLOADES

FitNord Cyclo 200R  brugervejledning

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .