Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Cyclo 200 Motionscykel

1 / 1

FitNord Cyclo 200 Motionscykel

5733 kr.

-10%

Rek pris. 6370 kr.
FitNord Cyclo 200 motionscykel er en meget prisvenlig ny model til hjemmetræning. Cyclo 200 kombinerer brugervenlighed med den bedste pedalfølelse i den lavere prisklasse og er også den mest robuste træningscykel i sin prisklasse. Modstandsindstillin
Læs mere

FitNord Cyclo 200 motionscykel er en meget prisvenlig ny model til hjemmetræning. Cyclo 200 kombinerer brugervenlighed med den bedste pedalfølelse i den lavere prisklasse og er også den mest robuste træningscykel i sin prisklasse.

Modstandsindstilling på otte niveauer fungerer manuelt, hvilket gør det let at finde det rigtige modstandsniveau til træningen. Manuel modstandsindstilling er en god og sikker løsning for dig, der sætter pris på en enkel og pålidelig basecykel.

Skærmen på Cyclo 200 er særlig let at bruge: på den store skærm kan du let aflæse hastighed, tid, distance, kalorier og puls. Displayet slukker automatisk fire minutter efter træningens afslutning og starter automatisk, når træningen begynder.

Cyclo 200 har en robust struktur og er velegnet til aktiv hjemmetræning. Svinghjulet på 7 kg, som er usædvanligt stort i denne prisklasse, giver dig en fantastisk kørefølelse. Det store svinghjul muliggør kontinuitet i bevægelsen for en mere behagelig pedalfølelse.

Hvorfor vælge FitNord Cyclo 200?

  • Enestående pedalfølelse og robusthed i sin prisklasse
  • Let at bruge
  • Behøver ikke tilsluttes elnettet
  • Flot design
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter