Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

FitNord Adjustable bench PRO
FitNord Adjustable bench PRO

1 / 2

FitNord Adjustable bench PRO

5090 kr.
Justerbar bænk, FitNord Adjustable bench PRO er en skrå træningsbænk designet til meget hård brug. Den er lige så velegnet til hjemmebrug og professionel brug. FitNord Adjustable bench PRO er omhyggeligt bearbejdet med særlig vægt på pålidelighed og
Læs mere

Justerbar bænk, FitNord Adjustable bench PRO er en skrå træningsbænk designet til meget hård brug. Den er lige så velegnet til hjemmebrug og professionel brug.


FitNord Adjustable bench PRO er omhyggeligt bearbejdet med særlig vægt på pålidelighed og komfort. Den skrå træningsbænk er udstyret med transporthjul til en nem transport, og bænken kan fastgøres til gulvet, hvis det er nødvendigt.


Den justerbare skrå bænk er en træningsmaskine til mavemusklerne og overkroppen. Både sædet og bagsiden af bænken er justerbare, hvilket gør den ekstremt alsidig. Sæder og hynder er betrukket med sort slidstærkt kunstlæder.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .