Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Fitbit Versa 2 Black/Carbon Aluminum

(0)
Skrive en anmeldelse
Fitbit Versa 2 Black/Carbon Aluminum
Fitbit Versa 2 Black/Carbon Aluminum
Fitbit Versa 2 Black/Carbon Aluminum
Fitbit Versa 2 Black/Carbon Aluminum
Fitbit Versa 2 Black/Carbon Aluminum
1799 kr.
Fragt fra 39 kr.
  • Forventet leveringstid Expressleverance
    1-4 Arbejdsdage
    Fragt fra 39 kr.
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

  • Kompatibelt med Amazon Alexa
  • 24/7 puls-, aktivitets-, søvnmåler
  • Stemmebetjening
  • Vandtæt ned til 50 m


Lev dit bedste liv
Mød Fitbit Versa 2 - et vandtæt smartwatch, der løfter alle øjeblikke op på et højere plan. Brug din stemme til at indstille alarmer og sengetidspåmindelser, eller tjek vejret med indbygget stemmekontrol. Tag dit look fra dit træningscentret til kontoret med det moderne og alsidige design. Se dine statistikker på en skærm, der altid er tændt. Plus, få Fitbit Pay, daglige søvnkvalitetsmålinger, apps, meddelelser, over 4 dages batteritid, pulsmåling 24/7, og gem over 300 sange for en oplevelse, der handler om dig.


AKTIVITETS-TRACKING DØGNET RUNDT
Fitbit Versa 2 tracker aktivitet som skridt, distance, aktive minutter og kalorieforbrænding døgnet rundt for at vise, hvordan alle dele af din dag bringer dig nærmere dine mål.


VANDTÆT TIL 50 M
Fitbit Versa 2 er vandtæt ned til 50 meter, så du kan have det på i poolen, i brusebadet og på stranden.


PULSMÅLING
Brug pulsmåling 24/7 for bedre at tracke kalorieforbrænding, optimere indsatsen under træning, se din hvilepulsudvikling og cardio-fitnessniveau i Fitbit-appen.


MEDDELELSER
Få meddelelser om opkald, sms'er, kalenderbegivenheder og apps som Gmail og Facebook - plus, send hurtige svar direkte fra dit håndled. Virker, når din telefon er i nærheden; hurtigsvar kun på Android.


SØVNTRACKING OG SØVNMÅLING
Se kvaliteten af hver eneste nats søvn ved at måle puls, tid sovet, tid vågen, tid i dyb og REM-søvn og rastløshed.


BATTERITID PÅ OVER 4 DAGE
En dag varer i 24 timer. Versa 2 giver dig meget mere end det. Med over 4 dages batteritid tracker Fitbit Versa 2 din morgen, nat og alt derimellem, uden at du skal standse op for at oplade. Varierer efter brug og andre faktorer.


GENNEMTÆNKT OG HELSTØBT DESIGN
Med elegante kurver, poleret glas, en AMOLED-skærm, der altid er tændt, og en elokseret aluminiums-finish, omfavner Versa 2 en ophøjet æstetik. Den fløjlsagtige silikonerem er let og komfortabel at have på både dag og nat.


SKÆRM, DER ALTID ER TÆNDT
Med skærmen, der altid er tændt, er alt, hvad du gerne vil se, lige på håndleddet - få dine træningsstatistikker i realtid, og tjek tiden, selv når du har hænderne fulde. Sluk for funktionen for at være mere diskret. Valget er dit. Skærm, der altid er tændt, kræver hyppigere opladning.


TRÆNINGSØVELSER PÅ SKÆRMEN
Gør plads til mere træning med øvelser på skærmen, der guider dig gennem hver en bevægelse og giver dig statistikker i realtid på dit håndled.


FITBIT PAY
Betal uden din pung ved at uploade dit kreditkort og foretag sikre betalinger fra dit håndled. Se betalingsmuligheder på fitbit.com/fitbit-pay/banks.


SPOTIFY, DEEZER OG ANDET - INTERNATIONALT
Styr din Spotify-app og tilføj Deezer-playlister - plus, gem og afspil over 300 sange fra dit håndled. Abonnementer påkrævet.


VIRKER PÅ ALLE PLATFORME
Fitbit Versa 2 synkroniserer automatisk med computere og over 200 iPhone- og Android-enheder, der viser dine statistikker, tendenser og fremskridt på dit Fitbit-brugerpanel.


URSKIVER
Med hundredvis af urskive-design kan du hurtigt udskifte dit look fra klassisk til moderne og tilbage igen - eller vælge noget helt unikt som dit eget billede.


PERSONLIGE PÅMINDELSER
Få det skub, du har brug for til at holde dig på sporet med personlige påmindelser, der hjælper dig til at bevæge dig mere, holde din søvnrytme og meget andet.


TRÆNINGSFORMER + SMARTTRACK
Vælg mellem flere end 15 forskellige træningsindstillinger for at få statistikker i realtid under dine træninger, eller brug SmartTrack til automatisk at genkende og tracke dine øvelser for dig.


SUNDHEDSTRACKING FOR KVINDER
Lær din krop bedre at kende ved at bruge dit smartwatch og Fitbit-appen til at tracke menstruationer, notere symptomer, estimere ægløsning og opdage mønstre i din cyklus.


TEMPO OG DISTANCE I REALTID
Lær mere om dine gå- og løberuter ved at aktivere din telefons gps for at se tempo og distance i realtid på skærmen, plus, få et kort over din rute i Fitbit-appen.


CARDIO-FITNESSNIVEAU
Få en bedre forståelse af dit fitnessniveau og lær, hvordan du med tiden kan blive bedre med en personlig Cardio Fitness Score.


APPS PÅ DIT HÅNDLED
Download hundredvis af apps til træning, erhverv, sport og sjov - alt fra Strava og Spotify til United Airlines og vejret. 


GUIDEDE ÅNDEDRÆTSØVELSER
Skab rolige øjeblikke i hverdagen med 2 og 5 minutters guidede åndedrætsøvelser, særligt tilpasset dig, baseret på din puls.


FITBIT-APPEN
Alt fra aktivitet og søvn til ernæring, hvilepuls og gruppeudfordringer – du kan tracke alle dine fremskridt i den gratis Fitbit-app.


0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.