Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Fitbit Luxe Platinum/Orchid
Fitbit Luxe Platinum/Orchid
Fitbit Luxe Platinum/Orchid
Fitbit Luxe Platinum/Orchid
Fitbit Luxe Platinum/Orchid

1 / 5

Fitbit Luxe Platinum/Orchid

(1 anmeldelse)
1095 kr.
Vi introducerer Fitbits mest slanke fitness- og wellness-tracker, der udstyrer dig med nye og afbalancerede måder til at opnå dit fulde sundhedspotentiale hver dag. Hav fuld kontrol ikke kun over din fysiske kondition, men alle aspekter a
Læs mere

Vi introducerer Fitbits mest slanke fitness- og wellness-tracker, der udstyrer dig med nye og afbalancerede måder til at opnå dit fulde sundhedspotentiale hver dag. Hav fuld kontrol ikke kun over din fysiske kondition, men alle aspekter af dit helbred, så du kan være den bedste udgave af dig selv til at starte stærkt ud hver dag. Fra at spore søvn, stress og aktivitet til at give dit sind øjeblikke af ro, vil du føle den gode glød af bedre sundhedsresultater.

Din slanke fitness og wellness er vigtig
Afbalanceret sundhed i et slankt design. Det lyse farvedisplay giver din statistik og uret lidt ekstra, og den polerede finish i rustfrit stål frigør dig til at opnå dit sundhedspotentiale med komfort og stil.

Hold din sundhedsrejse i gang
Active Zone Minutes hjælper dig med at få hvert minut til at tælle under træning ved at summe på dit håndled, når du går ind i din personlige målpulszone. Tilslut også Luxe til din telefons GPS for at få tempo og afstand i realtid og se et kort over dine anstrengelser efter din træning.

Sæt farten ned og hvil ud
Se hvordan din krop styrer stress med en daglig stresshåndteringsscore i appen, og find noget ro med vejledte vejrtrækningssessioner på håndleddet. Tjek også dit søvnresultat og dine søvnfaser hver morgen og få tips til, hvordan du forbedrer dig, så du kan bringe mere energi ind i din dag.

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .