Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Fitbit Luxe Black/Black
Fitbit Luxe Black/Black
Fitbit Luxe Black/Black
Fitbit Luxe Black/Black
Fitbit Luxe Black/Black
Fitbit Luxe Black/Black

1 / 6

Fitbit Luxe Black/Black

1095 kr.
Vi introducerer Fitbits mest slanke fitness- og wellness-tracker, der udstyrer dig med nye og afbalancerede måder til at opnå dit fulde sundhedspotentiale hver dag. Hav fuld kontrol ikke kun over din fysiske kondition, men alle aspekter a
Læs mere

Vi introducerer Fitbits mest slanke fitness- og wellness-tracker, der udstyrer dig med nye og afbalancerede måder til at opnå dit fulde sundhedspotentiale hver dag. Hav fuld kontrol ikke kun over din fysiske kondition, men alle aspekter af dit helbred, så du kan være den bedste udgave af dig selv til at starte stærkt ud hver dag. Fra at spore søvn, stress og aktivitet til at give dit sind øjeblikke af ro, vil du føle den gode glød af bedre sundhedsresultater.

Din slanke fitness og wellness er vigtig
Afbalanceret sundhed i et slankt design. Det lyse farvedisplay giver din statistik og uret lidt ekstra, og den polerede finish i rustfrit stål frigør dig til at opnå dit sundhedspotentiale med komfort og stil.

Hold din sundhedsrejse i gang
Active Zone Minutes hjælper dig med at få hvert minut til at tælle under træning ved at summe på dit håndled, når du går ind i din personlige målpulszone. Tilslut også Luxe til din telefons GPS for at få tempo og afstand i realtid og se et kort over dine anstrengelser efter din træning.

Sæt farten ned og hvil ud
Se hvordan din krop styrer stress med en daglig stresshåndteringsscore i appen, og find noget ro med vejledte vejrtrækningssessioner på håndleddet. Tjek også dit søvnresultat og dine søvnfaser hver morgen og få tips til, hvordan du forbedrer dig, så du kan bringe mere energi ind i din dag.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .