Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Fitbit Charge 5 Black/Graphite
Fitbit Charge 5 Black/Graphite
Fitbit Charge 5 Black/Graphite
Fitbit Charge 5 Black/Graphite
Fitbit Charge 5 Black/Graphite
Fitbit Charge 5 Black/Graphite

1 / 6

Fitbit Charge 5 Black/Graphite

1399 kr.
Daily Readiness Score Optimer din træningsrutine med en score, der afslører, om du er klar til at træne eller skal fokusere på restitution. Du får et personligt aktivitetsmål for dagen plus anbefalede trænin
Læs mere

Daily Readiness Score
Optimer din træningsrutine med en score, der afslører, om du er klar til at træne eller skal fokusere på restitution. Du får et personligt aktivitetsmål for dagen plus anbefalede træninger eller restitutionssessioner baseret på din score.*

Stress Management Score
Få styr på din stress. Din daglige Stress Management Score gør det let at se, om din krop viser fysiske tegn på stress. Højere score? Du viser færre tegn på stress, fortsæt det gode arbejde! Lavere score? Tid til at ændre tingene og finde en bedre balance - prøv meditation eller gå en tur.

EDA-sensor
Ved at bruge EDA-sensoren på håndleddet til at se, hvordan du fysisk reagerer på stress, kan du opbygge en mindfulness-øvelse og forbedre dit mentale velbefindende.

Meddelelser om høj og lav puls
Din puls er en vigtig indikator for helbred, så hold dig informeret, når Charge 5 registrerer, at din puls er over eller under din tærskel.

Indbygget GPS
Se dit tempo og din distance i realtid uden at din telefon bruger indbygget GPS under udendørs aktivitet, og se derefter et kort over din træningsrute i Fitbit-appen.

Kort over træningsintensitet
Efter udendørs træning med GPS kan du kontrollere dit kort over træningsintensitet i Fitbit-appen for at se dit tempo og dine pulszoner på hele din rute og lære, hvor du lægger den største indsats.

24/7 pulsmåling med PurePulse
Spor kalorieforbrænding og optimer træning med PurePulse kontinuerlig pulsporing, og se derefter din hvilepuls og dit konditionstræningsniveau (VO2 Max) i Fitbit-appen.

Active Zone Minutes
Få de ønskede resultater fra hver træning. Active Zone Minutes bruger din puls til at guide dig mod det ønskede intensitetsniveau - og hjælper dig derefter med at holde dig der.

Cardio Fitness-niveau
Lær dit VO2-max at kende - en måling af, hvor godt din krop bruger ilt, når du arbejder hårdt. Hold øje med din score for at se, hvordan du forbedrer dig over tid.

Overvågning af oxygenmætning (SpO2)
Spor SpO2-niveauet af ilt i dit blod - for at hjælpe dig med at lære, hvornår der kan være tegn på vigtige ændringer i dit generelle velvære.

Sporing af hudtemperatur
Charge 5 sporer din hudtemperaturvariation hver nat for at se ændringer fra din grundlinje. Ændringer kan være relateret til miljø- eller velværefaktorer.

Health Metrics Dashboard
Spor SpO2-niveauet af ilt i dit blod - plus pulsvariation, hudtemperaturvariation og mere.

20 Træningstilstande
Sæt personlige mål for løb, cykelture, styrketræning og mere, og få derefter statistik i realtid, der hjælper dig med at holde tempoet eller opretholde målet for din pulszone.

SmartTrack
Glemmer du at begynde at spore? Intet problem. SmartTrack genkender og registrerer automatisk træning som elliptisk, løb, svømning og mere.

Timer og stopur
Få øjeblikkelig adgang til værktøjer, der gør dit liv lettere - som en timer til intervaltræning og et stopur til sporing af træning.

Aktivitetssporing hele dagen
Charge 5 sporer aktivitet hele dagen som trin, afstand, Active Zone-minutter og forbrændte kalorier for at vise, hvordan hver del af din dag bringer dig tættere på dine mål.

Påmindelser om sundhed og velvære
Aktiver valgfrie personlige påmindelser til gavnlige opgaver, der kan være svære at huske, som at blive hydreret, holde sig til en søvnplan, være i aktivitet og mere.

Vandtæt
Charge 5 er vandtæt op til 50 meter, hvilket betyder, at du kan have det på i poolen, i regnen, på stranden og videre.

Sporing af menstruationscyklus
Lær din krop bedre at kende ved at bruge Fitbit-appen til at logge menstruationsperioder, registrere symptomer og opdage mønstre i din cyklus. Denne funktion er ikke beregnet til at blive brugt til prævention eller andre medicinske formål. Fitbit garanterer ikke, at denne funktion kan bruges til at opnå bestemte resultater. Denne funktion forudsiger muligvis ikke nøjagtigt dine menstruationscyklusser eller relaterede oplysninger. Denne funktion er kun beregnet til at hjælpe brugerne med at overvåge og holde styr på visse oplysninger.

Notifikationer
Få beskeder om opkald, tekstbeskeder, kalenderbegivenheder og smartphone-apps som Gmail, WhatsApp og Facebook - plus send hurtige svar direkte fra dit håndled. Hurtige svar kun til Android-brugere.

Google Fast Pair
Android-brugere kan bruge Google Fast Pair til at strømline opsætningen og komme i gang med deres mål.

Fitbit Pay
Læg dine kredit- og betalingskort i din Wallet i Fitbit-appen, og brug derefter Charge 5 til at foretage kontaktløse indkøb på farten - i caféer, købmandsforretninger, transitstationer og mere. Ingen telefon eller tegnebog nødvendig.

Søvnresultat og søvnstadier
Få en bedre forståelse af din søvnkvalitet med et dagligt søvnresultat og grafer over din tid i let, dyb og REM-søvn - se derefter, hvordan du kan forbedre din søvn og vågne og føle dig energisk.

Stille alarmer
Vågn op til mere fredelige morgener med en stille vibrationsalarm på dit håndled.

Smart Wake
Vågn op og føl dig klar til at gå i gang med dagen med Smart Wake-alarmen, der går i gang i dit optimale søvnstadium - op til 30 minutter før den indstillede tid.

Sovetilstand
Du kan slumre uafbrudt ved at bruge dvaletilstand til at slå smartphone-meddelelser fra og stoppe din skærm fra at tænde om natten. Indstil en tidsplan på dit håndled for automatisk at tænde dvaletilstand.

Forstyr ikke tilstand
Slå opkalds-, tekst-, kalender- og app-meddelelser fra i løbet af dagen ved hjælp af forstyr ikke-tilstand.

Op til 7-dages batterilevetid
Med en lang batterilevetid sporer Charge 5 alle dine bevægelser i op til 7 dage uden at skulle stoppe for en opladning.

Levende farvedisplay
Dine statistikker kommer til live på en ny farve-touchskærm, der er to gange lysere end Charge 4 i dagslys og beskyttet af Corning® Gorilla® Glass 3.

Always-On skærmtilstand
Se træningsstatistik i realtid og se, hvad klokken er, med et enkelt øjekast - selv midt på - når du tænder for always-on-display.

Tilbehør
Skift dit look med tilbehør, der lader dig style din tracker på din måde - den nye quick release-funktion gør det lettere end nogensinde. Sælges separat.

Infinity Bands
Infinity-bånd er fleksible og optimeret til træning og slid hele dagen. Plus, med en quick-release-mekanisme, er det lettere end nogensinde at skifte udseende.

Slankt design
Charge 5 er fyldt med ny teknologi, men alligevel 10% slankere end Charge 4. Det har en rustfri stålkonstruktion og en poleret finish, mens det sidder fladt om håndleddet for et moderne, minimalistisk look.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter